AcasăMondenAlina Marymar și Tzancă Uraganu, devastați de durere după ce l-au condus...

Alina Marymar și Tzancă Uraganu, devastați de durere după ce l-au condus pe ultimul drum pe Lucas! Gestul făcut de partenera manelistului după înmormântare: „Toată viața”

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Alina Marymar și Tzancă au transmis un mesaj emoționant în mediul online, la scurtă vreme după înmormântarea lui Lucas.

Astăzi, Lucas a fost condus pe ultimul drum de familie și de o mulțime de alte persoane impresionate de povestea dureroasă a micuțului. În vârstă de numai 9 ani, nepotul lui Marymar și al lui Tzancă Uraganu s-a stins din viață pe data de 29 aprilie, la doar 9 ani, fiind grav bolnav de cancer. Părinții și cele mai apropiate persoane ale micuțului și-au luat astăzi rămas bun de la copilul lor. 

Foarte afectați în urma decesului lui Lucas, Alina Marymar și Tzancă Uraganu au transmis un mesaj după înmormântarea micuțului, alături de o imagine în care se aflau alături de acesta când era în viață.

Iubita artistului nu poate descrie în cuvinte durerea pe care o simte în aceste momente, singura sa alinare fiindu-i propriul copil, după ce și-a pierdut nepotul pe care îl iubea enorm atât ea, cât și iubitul său.

„Te vom iubi toată viața, Lucas! Tzancă și Marymar”, a scris Alina Marymar, pe Instagram.

Citește și: Alina Marymar își strigă durerea pe internet, după ce Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, a murit! Bruneta este extrem de afectată: „Primul meu copil”

Alina Marymar îl considera pe Lucas ca pe propriul copil

Alina Marymar a avut o relație foarte specială cu Lucas încă de când micuțul a venit pe lume. În declarațiile sale pline de durere, aceasta a mărturisit de mai multe ori că l-a considerat pe micuț ca pe propriul copil, chiar înainte ca ea să devină mamă alături de Tzancă Uraganu. 

„Toată viața mea, cât voi trăi pe acest pământ, te voi iubi la fel! Prin tine am simțit sentimentul și iubirea de a avea copil, chiar dacă erai nepot! Primul meu copil! Frumusețea și bunătatea din sufletul tău nu va mai exista niciodată la nimeni

”, a scris Alina Marymar, pe Instagram.

Înmormântarea lui Lucas a întrecut toate așteptările, fiind organizată în cel mai mic detaliu, cu un decor ieșit din comun. Sicriul micuțului a fost construit în formă de mașinuță, de culoare albă, iar trupul său neînsuflețit a fost depus într-un cort de mari dimensiuni, unde la intrare au fost așezate mai multe fotografii imense cu acesta. Cortul a fost plin flori și coroane, iar aleea din cimitir, până la locul de veci, a fost presărat cu petale de trandafiri. 

Citeste si: Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

More like this