AcasăMondenDe Ce Lidia Buble Nu Vrea Să Se Afișeze Cu Iubitul: „Asta...

De Ce Lidia Buble Nu Vrea Să Se Afișeze Cu Iubitul: „Asta Este Foarte Important, Cel Puțin Pentru Mine”. Horațiu Nicolau A Fost Căsătorit și Are Copii

Published on

spot_imgspot_img


După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să își refacă viața sentimentală de mai multe ori, însă până la Horațiu Nicolau nu prea a avut noroc. De aproximativ 3 ani, cântăreața trăiește o discretă poveste de dragoste alături de un prosper om de afaceri în vârstă de 63 de ani. Vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relația lor, ea fiind mai tânără cu 33 de ani decât el.

Deși se știe despre relația lor, după ce Lidia Buble a confirmat și au fost surprinși de mai multe ori împreună, cei doi evită să se afișeze împreună la evenimentele mondene. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a declarat recent pentru unica.ro de ce nu vrea să se afișeze alături de noul partener și motivul pentru care preferă o viață privată discretă.

„Asta este foarte important, cel puțin pentru mine, să încep și să încerc să îmi țin viața personală cât mai privată și mai departe de ochii publicului. De-a lungul anilor m-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute și atunci mi-am dat seama că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită. Și, oricum, consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mult mai mult meseria mea, adică muzica, ceea ce fac eu. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze. Când o să fie să mă mărit, o să-i anunț (râde)”, a spus Lidia Buble, la Premiile Unica 2024.

1 Mai la Vama Veche. După accidentul lui Vlad Pascu, „drumul morții” a rămas același, dar polițiștii fac mai multe filtre. „Ar fi mai sigur dacă am merge pe câmp, dar e plin de câini”

Recomandări

1 Mai la Vama Veche. După accidentul lui Vlad Pascu, „drumul morții” a rămas același, dar polițiștii fac mai multe filtre. „Ar fi mai sigur dacă am merge pe câmp, dar e plin de câini”


lidia-buble-va-purta-ochelari-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

„Mai întâi trebuie să existe o căsătorie, apoi să vină pruncii ca pe bandă rulantă, că fac față”

Lidia Buble a vorbit și despre relația cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Ea a declarat ce apreciază cel mai mult la bărbatul mai în vârstă cu 33 de ani decât ea.

Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place. El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic.

Nu îmi place să aștept nimic. Așa cum sunt adepta frumuseții naturale, sunt adepta naturalului, în general, în viață. Nu îmi place să-mi fac planuri, decât pe plan muzical. În rest, îl las pe Dumnezeu să-mi coordoneze viața așa cum…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

More like this