AcasăJustițieFugarul Paul al României a făcut o nouă cerere de eliberare pe...

Fugarul Paul al României a făcut o nouă cerere de eliberare pe cauţiune, în Malta. Instanța va decide vineri

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Fugarul Paul Phillipe al României a făcut o nouă cerere de eliberare pe cauţiune, în Malta. Aceasta se va judeca vineri, spun surse judiciare citate de News.ro. Între timp, instanţa din România a trimis autorităţilor din Malta mandatul de arestare european tradus precum şi alte documente relevante în acest caz.

Instanţa din Malta a refuzat în primă instanţă eliberarea pe cauţiune pe care a solicitat-o fugarul.

Contestaţia la eliberarea pe cauţiune nu va fi judecată de acelaşi judecător, ci de altul, spun sursele. Între timp, instanţa din România a trimis autorităţilor din Malta mandatul de arestare european tradus precum şi alte documente relevante.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că instanţa din Malta a decis, luni, arestarea preventivă a lui Paul al României, până pe data de 9 mai. Ea a adăugat că, din informaţiile pe care le are, solicitarea acestuia de a fi eliberat pe cauţiune, a fost respinsă, însă decizia poate fi contestată.

De asemenea, „Ministerul Justiţiei va continua demersurile şi va depune eforturi pentru ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România, aşa cum procedează cu orice fugar al statului român”, a mai precizat Gorghiu.

Editor : M.B.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

More like this