AcasăMondenMaia Morgenstern dezvăluie, la „Play IT”, cât de dificil i-a fost să...

Maia Morgenstern dezvăluie, la „Play IT”, cât de dificil i-a fost să interpreteze rolul Fecioarei Maria: „Mare scandal a fost”. Actrița Sofia Boutella și gamerița Ana Dumbravă ne spun secrete din carieră

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Maia Morgenstern, Sofia Boutella și Ana Dumbravă vin sâmbătă, 4 mai, la „Play IT”.

Bianca Iordache vine cu o ediție specială a emisiunii „Play IT”, sâmbătă, în data de 4 mai. Cu doar o zi înainte de Paște, Maia Morgenstern mărturisește cât de important a fost pentru ea rolul Fecioarei Maria din filmul „Patimile lui Hristos”. În plus, celebra actriță Sofia Boutella, dar și gamerița Ana Dumbravă vin la Kanal D2 pentru a vorbi despre cariera lor.

Maia Morgenstern, despre rolul controversat din „Patimile lui Hristos”

Noua ediție a emisiunii „Play IT” va fi difuzată, ca de fiecare dată, sâmbătă, de la ora 13:30, la Kanal D2, dar și pe canalul de Youtube WOWnews. Pe 4 mai, una dintre invitatele extrem de așteptate ale moderatoarei Bianca Iordache este chiar marea actriță Maia Morgenstern, care își deschide sufletul și mărturisește cât de dificil i-a fost să interprezete rolul Fecioarei Maria în filmul „Patimile lui Hristos”, lansat în urmă cu mai bine de două decenii.

„Bianca Iordache: Au trecut mai bine de 20 de ani de la marele film. Ce a însemnat rolul acela pentru dumneavoastră?

Maia Morgenstern: Mare controversă! Pe vremea când s-a născut filmul, a fost însoțit, acum 20 și plus de ani, de o mare controversă. Mare scandal a fost. Am fost îngrozitor de lovită odată cu apariția filmului.

Bianca Iordache: Dar pe lângă controversele cauzate de rol, rolul în sine pentru dumneavoastră.

Mie mi se pare că ai nevoie să simți suferința ca să poți să o exprimi.

Maia Morgenstern: Nu. Cred că este vorba despre profesionalism. Asta este părerea mea. Ceea ce încercăm să redam, să exprimăm în/prin film și prin personajul ce ești chemat să-l interpretezi, suferința, durerea universală a unei mame ce își pierde copilul. Indiferent de culoarea pielii, culoarea ochilor săi, convingerile, credințele, felul în care a fost crescută, educată, mediul social sau mai știu eu”

, mărturisește Maia Morgenstern, la „Play IT”.

De asemenea, ajunsă la vârsta de 62 de ani, după decenii de carieră în lumea actoriei, Maia Morgenstern a recunoscut că se teme de bătrânețe. În plus, marea actriță s-a confesat Biancăi Iordache, mărturisind că cel mai mare regret din viața ei este că nu a putut petrece mai mult timp cu familia sa, în special cu mama și tatăl său.

„Maia Morgenstern: Ne e frică de bătrânețe și bătrânețea vine…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

Începe cea mai mare procesiune religioasă din Europa. 400.000 de pelerini se îndreaptă spre, Şumuleu Ciuc

Numeroase grupuri de pelerini se îndreaptă, sâmbătă dimineaţă, spre Şumuleu Ciuc, pentru a...

Caricaturiștii lumii despre evenimentele săptămânii curente

Primele publicatii au aparut pe site-urile caglecartoons.com in Bulgaria, politicalcartoons.com in data de 13...

More like this

Începe cea mai mare procesiune religioasă din Europa. 400.000 de pelerini se îndreaptă spre, Şumuleu Ciuc

Numeroase grupuri de pelerini se îndreaptă, sâmbătă dimineaţă, spre Şumuleu Ciuc, pentru a...

Caricaturiștii lumii despre evenimentele săptămânii curente

Primele publicatii au aparut pe site-urile caglecartoons.com in Bulgaria, politicalcartoons.com in data de 13...