AcasăMondenPrimele imagini cu Laura Giurcanu și iubitul! L-a părăsit pe Aris, fiul...

Primele imagini cu Laura Giurcanu și iubitul! L-a părăsit pe Aris, fiul Andreei Esca, și s-a împăcat cu ”fostul

Published on

spot_imgspot_img


Încurcate sunt căile dragostei și, dacă mai ai și de unde alege, treaba se complică și mai tare. Laura Giurcanu știe bine asta, căci după ce a avut o relație cu Aris Eram, fiul Andreei Esca, acum s-a reorientat către un alt bărbat. Și nu oricine, ci chiar fostul iubit pe care l-a lăsat după ce l-a acuzat de infidelitate. CANCAN.RO are imagini incendiare cu cei doi! Iată ce fac Laura și Cesar atunci când cred că nu îi vede nimeni. 

Câștigătoarea America Express 2023 are o viață amoroasă cam tumultoasă. După ce îi declara iubirea lui Aris Eram și trăia alături de el o poveste cu năbădăi, modelul s-a împăcat cu fostul iubit. Este vorba despre Cesar Bîtlan, cel care a și cerut-o în căsătorie pe tânăra de 26 de ani. Așa cum CANCAN.RO vă prezenta, am găsit detaliile care îi dau de gol pe cei doi. Așadar, Laura, care trebuie să recunoaștem că este cam nehotărâtă în dragoste, i-a dat viteză fiului Andreei Esca la scurt timp după ce s-au întors din America Express. Motivul este simplu și are un nume: Cesar Bîtlan, fostul infidel al Laurei. Dar ce să-i faci…când e iubire mare, treci și peste infidelitate și certuri, sau cel puțin așa este în cazul ei. Așadar, dacă în urmă cu două zile vă arătam dovezile că cei doi au ieșit din nou împreună, de data aceasta avem și imagini cu ei care vorbesc de la sine.

Laura Giurcanu și Cesar și-o ard, din nou, împreună! Iată dovada!

Laura Giurcanu, alături de iubitul infidel, Cesar Bîtlan Foto: CANCAN.RO
Laura Giurcanu, alături de iubitul infidel, Cesar Bîtlan Foto: CANCAN.RO

( CITEȘTE ȘI: TRIO AMOROS ÎN SHOWBIZ! DE LA SĂRUTUL CU ARIS, LA ÎNTÂLNIRE CU FOSTUL. LAURA GIURCANU A DAT-O „DINTR-UNUL ÎN ALTUL”)

Laura Giurcanu și Cesar au fost surprinși la Hare, un restaurant de lux din zona Arcului de Triumf. Îmbrăcați casual, dar cu zâmbetul la purtător, cei doi erau foarte apropiați. S-au ținut de mână, au vorbit toată seara și, mai mult ca sigur, și-au mărturisit sentimentele pe care le au unul față de celălalt… Sentimente care sunt atât de puternice încât nici măcar infidelitatea, distanța de mii de kilometri (atunci când Laura a fost în America Express) sau fiul Andreei Esca nu le pot opri. Așa o fi dragostea în 2024 și trebuie să treacă prin furcile caudine ca să reziste..cine știe?!

Laura Giurcanu i-a dat viteză lui Aris Eram și a fugit în brațele fostului

În urmă cu câteva zile, CANCAN.RO vă…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

More like this