AcasăMondenAlertă în România! Iulian a dispărut fără urmă. Cine îl vede, să...

Alertă în România! Iulian a dispărut fără urmă. Cine îl vede, să sune la 112

Published on

spot_imgspot_img


Este alertă în România! Rotariu Iulian Andrei, în vârstă de 38 de ani, este dat dispărut și căutat de oamenii legii. Bărbatul, domiciliat în localitatea Ion Creangă, județul Neamț, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Dacă cineva îl vede este rugat să sune la 112 ori să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție!

Poliția Română este în alertă și îl caută pe un bărbat de 38 de ani din Neamț, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Autoritățile au fost sesizate cu privire la dispariția acestuia și fac apel la populație, pentru ca în cazul în care cineva îl vede ori are informații legate de el să sune la 112 ori să meargă la cea mai apropiată secție.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! ANDREEA A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. CINE O VEDE, SĂ SUNE LA 112

Rotariu Iulian Andrei a plecat de acasă pe 2 aprilie și nu a mai revenit. A trecut o lună de când bărbatul a plecat de acasă și nu s-a mai întors. La momentul plecării, bărbatul de 38 de ani era îmbrăcat cu o geacă de culoare crem, un tricou negru cu vișiniu și avea adidași de culoare neagră. Are o înălțime de 1,90 metri, 100 de kilograme, părul scurt, iar culoarea ochilor este căprui.

„Rotariu Iulian Andrei, la data de 02.04.2024 a plecat în mod voluntar de la locuința sa din localitatea Ion Creanga, județul Neamț și nu a mai revenit. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu geacă de culoare crem, tricou de culoare negru cu vișiniu, adidași din material textil de culoare neagră”, se arată în informarea făcută de Poliția Română.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! CRISTINA A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. CINE O VEDE, SĂ SUNE LA 112

stiri romania
Rotariu Iulian Andrei este dispărut / Foto: Poliția Română

Ce trebuie să faci dacă-l vezi pe Rotariu Iulian Andrei

În cazul în care cineva îl vede ori are informații despre Rotariu Iulian Andrei trebuie să sune la numărul unic de urgență 112 ori să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție, unde să le ofere polițiștilor detaliile deținute.

„În cazul identificării unei persoane majore cu privire la care a fost introdusă în SINS (Sistemul Informatic Național de Semnalări, n.a.) o semnalare din categoria celor prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. a), aceasta este informată despre existenţa semnalării şi i se solicită consimţământul cu privire la transmiterea informaţiilor privind…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...

Cântărețul celebru din România care s-a iubit cu mireasa căreia i-a cântat la nuntă. Cum a început toată povestea

De cele mai multe ori, realitatea ne servește povești de viață și de...

More like this

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...