AcasăÎn RomâniaProgramul "Litoralul pentru toți" a început. Cât costă o noapte de cazare?

Programul “Litoralul pentru toți” a început. Cât costă o noapte de cazare?

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Programul “Litoralul pentru toți”, de anul acesta, a început. Românii pot beneficia de prima etapă a acestuia până pe 20 iunie 2024.

Programul “Litoralul pentru toți” a început. Cât costă o noapte de cazare? 

Astăzi a început programul “Litoralul pentru Toți” pentru anul acesta, dedicat turiștilor care doresc să se bucure de vacanțe la mare în afara sezonului estival. Această inițiativă vine cu reduceri semnificative la tarifele de cazare pentru șederi de minim 6 nopți, între 3 mai și 20 iunie în prima etapă. Apoi, din 1 septembrie până în 15 octombrie, urmează a doua etapă.

Hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc participă la acest program, oferind oportunități accesibile de relaxare și distracție.

Citește și: Simona Halep, declarații cutremurătoare despre momentul în care a aflat că e dopată: „O durere mare”

Programul a ajuns la ediția cu numărul 43, iar până în prezent s-au înscris 17 hoteluri din 6 stațiuni.Printre hotelurile participante se numără Hotel Modern, Hotel Central și Hotel Voila din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon și Hotel Minerva din Eforie Nord, Hotel Q din Neptun-Olimp, Hotel Dana din Venus, și Hotel Corsa din Mangalia.

Pentru turiștii interesați, iată câteva exemple de tarife pentru o noapte de cazare:

La un hotel de 2 stele din Saturn, sejurul începe de la 69 de lei pe noapte, pentru cazare de două persoane.

Pentru cei care doresc să beneficieze de all inclusive, un hotel de 3 stele din Olimp oferă pachete începând de la 465 de lei pe noapte în cameră dublă.

Acest tarif include 3 mese pe zi, băuturi nelimitate, șezlonguri la plajă privată și programe de distracție pentru copii.
În Mamaia, la un hotel de 4 stele, oferta începe de la 180 de lei pe noapte pentru un sejur de minim 5 nopți, cu aplicabilitate în perioada 6 mai – 13 iunie 2024.

Aceste oferte vin în întâmpinarea turiștilor cu variate opțiuni de cazare și servicii incluse, în cadrul unui program dedicat celor care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea litoralului românesc în afara sezonului aglomerat, potrivit litoralulpentrutoti.ro.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”
Sursa:

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest articles

Stirile PROTV din SPORT – 15 Mai 2024

Stirile PROTV din SPORT - 15 Mai 2024 Stirile din SPORT PROTV Stirile PROTV. source

Fico împușcat de un „revoluționar de profesie” care schimba mereu tabăra

O va lua Slovacia către modelul Ungariei lui Victor Orban sau va avea...

More like this

Stirile PROTV din SPORT – 15 Mai 2024

Stirile PROTV din SPORT - 15 Mai 2024 Stirile din SPORT PROTV Stirile PROTV. source