AcasăMondenDelia, Vacanță De Paște Alături De Părinții Săi. Gina și Ion Matache...

Delia, Vacanță De Paște Alături De Părinții Săi. Gina și Ion Matache Sunt Despărțiți, Dar Locuiesc în Aceeași Casă

Published on

spot_imgspot_img


Delia Matache, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, a pornit într-o vacanță de vis în compania familiei sale. Vedeta și-a luat ambii părinți și i-a dus într-un loc ideal, care reprezintă o dorință pentru mulți români: Como, Italia.

Cunoscută pentru pasiunea ei pentru călătorii și aventuri, Delia a făcut din călătorit o prioritate în viața ei. În fiecare lună, alege o destinație inedită și se bucură de experiențe memorabile. De data aceasta, înainte de sărbătorile Pascale, a decis să își petreacă timpul în Italia alături de cei mai dragi oameni din viața ei.

Pe rețelele de socializare, Delia a împărtășit cu fanii ei bucuria acestei vacanțe de vis, dezvăluind că alege să petreacă Paștele în peninsulă, alături de familia sa. Fotografiile postate pe conturile sale sociale surprind momente pline de fericire alături de părinții ei.

Delia – vacanță cu părinții (2)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Prin această escapadă în Italia, Delia Matache nu doar se relaxează și se distrează, ci și creează amintiri prețioase alături de cei dragi. Admiratorii săi nu au ezitat să îi transmită gânduri bune și să aprecieze gestul său de a împărtăși cu ei aceste momente speciale din viața sa personală.

Rezultatele finale în cazul fetiței care a murit după ce a mâncat pește. Nu au fost găsite bacterii în preparatele de la magazin

Recomandări

Rezultatele finale în cazul fetiței care a murit după ce a mâncat pește. Nu au fost găsite bacterii în preparatele de la magazin

Gina Matache locuiește în același apartament cu fostul soț

Ion Matache a renunțat la călugărie după 20 de ani și s-a întors acasă, în anul 2018, chiar în casa în care a locuit împreună cu mama fetelor sale. Tatăl Deliei s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar acum, din fericire, starea lui de sănătate s-a mai îmbunătățit. Gina și Ion Matache locuiesc într-un apartament din București, însă stau în camere separate.

În anul 2004, Ion Matache a decis să se călugărească și să plece pe Muntele Athos atunci când avea 40 de ani, după ce un preot i-a deschis calea către credință. În anul 2018, tatăl Deliei a fost nevoit să revină în România și a fost operat la rinichi, apoi a urmat un tratament cu citostatice.

„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani. S-a întors forțat de împrejurimi, e un om bolnav. Și-a descoperit un cancer la rinichi. A fost o perioadă mai urâtă, dureroasă. Mai întâi a avut piciorul rupt acolo și a stat singur 6 luni. N-a fost ușor deloc. La întoarcere, nu avea cine…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

More like this