AcasăMondenMaia Morgenstern, Declarații Emoționante Despre Credință și Familie: „Părinții Au Fost Atei”

Maia Morgenstern, Declarații Emoționante Despre Credință și Familie: „Părinții Au Fost Atei”

Published on

spot_imgspot_img


Maia Morgenstern, una dintre cele mai apreciate actrițe ale teatrului românesc, a oferit o perspectivă profundă asupra credinței în familia sa într-un interviu recent. În cadrul discuției, actrița a reflectat asupra legăturii sale cu familia, amintindu-și relația cu părinții, bunicii și copiii săi.

Deși părinții săi au fost atei, bunicii săi au fost profund religioși, influențându-i perspectiva asupra credinței și obiceiurilor. Actrița a împărtășit cu sinceritate că unul dintre cele mai mari regrete ale ei este legat de faptul că nu a acordat mai mult timp părinților săi în ultima perioadă a vieții lor.

„În copilărie sărbătoream Pesha, Paștele evreiesc. Părinții mei au fost atei, asta țin minte bine. Părinții au fost atei, bunicii, profund religioși. Pentru asta, fac o paranteză, încerc să înțeleg drumurile pe care aleg să meargă copiii mei, încerc, nu totdeauna reușesc. Chiar dacă părinții mei au fost atei, asta nu înseamnă că nu vorbea despre semnificația sărbătorii”, a declarat Maia Morgenstern pentru Spynews.ro.

Maia Morgenstern 1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

ANALIZĂ | Haos în campania de vaccinare antigripală 2023-2024. Ministerul nu are date despre 700.000 de doze ieșite din farmacii. „Mulți l-au administrat la o asistentă pe scara blocului”

Recomandări

ANALIZĂ | Haos în campania de vaccinare antigripală 2023-2024. Ministerul nu are date despre 700.000 de doze ieșite din farmacii. „Mulți l-au administrat la o asistentă pe scara blocului”

„Eu nu sunt exigentă cu ceea ce privesc datinile, obiceiurile religioase”

Cu toate acestea, ea își amintește promisiunea făcută de mama sa bunicii paterne și apreciază modul în care mama sa a înfruntat obstacolele vieții cu umor.

„Și asta țin mine, mama a promis bunicii paterne, că orice s-ar întâmpla și orice ar fi, orice schimbări sau conjunctură ar putea interveni, în casa noastră, cu ocazia sărbători de Pesha nu va lipsi de pe masa mațot (n.r. preparat tradițional israelian), și apoi, când m-am făcut mai mare, și 4 pahare de vin. Eu nu sunt exigentă cu ceea ce privesc datinile, obiceiurile religioase, dar, cu toată seriozitatea, cu toată responsabilitatea și sufletul deschis, mă informez, știu și îi voi lăsa pe cei înțelepți să spună mai multe”, a mai declarat actrița.

„Sunt convinsă, cred, știu, simt, că mama ar fi meritat o viața mai bună”

Maia Morgenstern nu este exigentă în privința datinilor religioase, dar se străduiește să înțeleagă și să respecte alegerile copiilor săi în ceea ce privește credința și tradițiile. Ea admite că mama sa…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

More like this