AcasăPoliticăCiolacu, întrebat dacă e normal ca PSD să susţină un primar condamnat...

Ciolacu, întrebat dacă e normal ca PSD să susţină un primar condamnat pentru proxenetism: „Românii au întotdeauna dreptate”

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a evitat să dea vineri un răspuns clar când a fost întrebat dacă i se pare potrivit ca o persoană condamnată pentru proxenetism şi participare la grup infracţional să candideze din partea PSD la alegerile locale. El s-a limitat să spună că „oamenii au întotdeauna dreptate”. Primarul unei comune din Brăila, actual candidat din partea PSD, a fost condmnat în 2018 pentru proxenetism şi participare la un grup infracţional organizat.

„Oamenii au întotdeauna dreptate. Românii au întotdeauna dreptate. Ei hotărăsc cine este cel mai bun gospodar din urbea lor. Nu eu hotărăsc acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, într-o conferinţă de presă la Brăila, potrivit News.ro.

Afirmaţiile liderului PSD au fost făcute în contextul în care Ciolacu a fost întrebat dacă i se pare potrivit ca partidul să susţină oameni condamnaţi penal, dându-i-se ca exemplu candidatul social-democrat la primăria comunei Şuţeşti, care a fost condamnat în 2018 pentru proxenetism şi participare la un grup infracţional organizat, iar acum este susţinut de PSD.

Costică Dobre, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Şuţeşti din Brăila, a fost condamnat definitiv în 2018 pentru proxenetism şi aderare la un grup infracţional organizat, el fiind găsit vinovat pentru că, alături de fratele şi cumnata…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest articles

More like this