AcasăPoliticăSimion și Neamțu i-au cerut lui Gigi Becali 500.000 de euro pentru...

Simion și Neamțu i-au cerut lui Gigi Becali 500.000 de euro pentru campania la europarlamentare. Finanțatorul FCSB: „Suflu și-n iaurt”

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Liderul AUR George Simion a fost filmat de jurnaliști ieșind de la discuții din curtea palatului lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a și explicat ce căuta Simion acolo. Politicianul ar fi cerut o jumătate de milion de euro pentru campania electorală.

George Becali, finanțator FCSB: „Să vedem dacă le dau o mână de ajutor lui Neamțu, că el candidează la europarlamentare. Dar nu mai este timp acum. Iar acum aș fi împrumutat AUR-ul cu 500.000 (de euro – n.red.) și după ce luau ei…Să vedem…că acum nu se poate. Să vedem vreo formulă. Să-l împrumut pe el, dar să vedem dacă e legal. Am spus «eu suflu în iaurt», să vedem dacă e legal să-l împrumut pe Mihai Neamțu și el să-și finanțeze campania. Vedem, să găsim soluții, dar am făcut pușcărie degeaba. Eu suflu în iaurt la orice chestie, să văd dacă e lege”.

Mihail Neamțu și George Simion au anunțat că fostul membru PMP a intrat în AUR și că va candida la alegerile europarlamentare, deși Neamțu l-a numit pe liderul AUR „nulitate” în trecut.

Editor : A.C.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest articles

More like this