AcasăJustițieUn profesor din Suceava a fost condamnat la doi ani de închisoare...

Un profesor din Suceava a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că a întreținut relații sexuale cu o elevă de 15 ani

Published on

spot_imgspot_img


Un profesor de educație fizică din judeţul Suceava a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu executare, pentru că a întreținut relații intime cu o elevă de 15 ani.

Relaţia interzisă a durat timp de doi ani, începând cu 2018, când minora era în ultimul an de gimnaziu. Fata îl vizita frecvent acasă pe dascălul de 41 de ani.

Bărbatul a fost găsit vinovat de act sexual cu un minor şi, după anunţarea sentinţei, a fost dus sub escortă în Penitenciarul Botoșani pentru a-și ispăși pedeapsa.

Începand însă cu iulie 2023, noua lege prevede ca orice act sexual comis de un major cu un minor care nu a împlinit 16 ani se consideră viol și se pedepsește cu închisoare de la 7 la 12 ani, dacă diferența de vârstă este mai mare de 5 ani.

Articol recomandat de sport.ro


Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de ea

Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de eaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “stirileprotv.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

Stirile PROTV din SPORT – 15 Mai 2024

Stirile PROTV din SPORT - 15 Mai 2024 Stirile din SPORT PROTV Stirile PROTV. source

Fico împușcat de un „revoluționar de profesie” care schimba mereu tabăra

O va lua Slovacia către modelul Ungariei lui Victor Orban sau va avea...

More like this

Stirile PROTV din SPORT – 15 Mai 2024

Stirile PROTV din SPORT - 15 Mai 2024 Stirile din SPORT PROTV Stirile PROTV. source