AcasăSportVești despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, fotbalistul accidentat grav...

Vești despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, fotbalistul accidentat grav de dinamovistul Homawoo

Published on

spot_imgspot_img


La aproape o lună de la accidentarea gravă provocată de dinamovistul Homawoo, veștile despre starea de sănătate a tânărului fotbalist Luca Mihai sunt tot mai bune de la o zi la alta.

Potrivit tatălui fotbalistului de la Politehnica Iași, Florin Mihai, ultimele investigații efectuate în două spitale din Capitală au arătat progrese semnificative, iar medicii sunt încrezători că Luca Mihai își va reveni în scurt timp.

„Undeva la 90 la sută urechea lui este în regulă”

Luca Mihai, 20 de ani, a revenit joi la spital pentru investigații amănunțite, iar șefa de secție de la „Elias”, care s-a ocupat încă de la început de tânătul fotbalist, a venit cu vești încurajatoare.

„Luca este pe un trend bun, îmbucurător să spun așa. Ieri (n.r. joi, 9 mai) am fost din nou la Spitalul Elias, unde a fost prima dată internat imediat după necazul care s-a abătut asupra lui, pentru noi investigații la ureche. După vreo trei ore de teste șefa de secție s-a arătat foarte entuziasmată și fericită că undeva la 90 la sută urechea lui este în regulă în momentul de față. I-a curățat, i-a aspirat, i-a făcut diferite teste legate de timpan, de auz, la fel și fel de presiune și s-a arătat încântată de lucrul acesta. Ne-a spus chiar că are voie să zboare, a spus că dacă apar probleme sunt ca ale…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest articles

More like this