AcasăMondenAvem toate detaliile! Cum a petrecut Emily Burghelea în vacanță și ce...

Avem toate detaliile! Cum a petrecut Emily Burghelea în vacanță și ce s-a întâmplat când a ajuns și Andrei în Maldive: “Abia îl așteptam” | EXCLUSIV

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Emily Burghelea ne-a povestit cum a ales vacanța în Maldive, de ce a plecat inițial doar ea cu cei mici și cum a fost să petreacă sărbătorile la Ocean! Avem toate detaliile!

Frumoasa Emily Burghelea și soțul său au ales o destinație exotică pentru vacanța prelungită de sărbători. Tânăra mămică a decis să-i ducă pe cei mici într-o destinație de vis, cu peisaje exotice, plaje cu nisip fin, palmieri și multă multă distracție.

A fost o adevărată aventură pentru că nu au plecat oricum. Inițial, au pornit spre Maldive doar frumoasa vedetă și cei doi copii, iar soțul Andrei a ajuns ulterior pe insulă. Tânăra mămică s-a descurcat de minune cu cei mici pe durata celor trei zboruri și a avut parte de un ajutor de nădejde din partea fiicei sale, așa cum s-a văzut clar din postările de pe Instagram.

Imediat ce a revenit în România, jurnaliștii WOWbiz.ro au vorbit cu Emily Burghelea și au aflat toate detaliile despre vacanța din Maldive!

Emily Burghelea, toate detaliile despre vacanța din Maldive

Minivacanța de sărbători a convins-o pe frumoasa vedetă să profite de timpul liber și să îi ducă pe cei mici într-o destinație de vis. Dacă inițial ar fi preferat un loc mai apropiat de casă, după ce au analizat toate variantele pe care le au, cei doi părinți au decis că Maldive este cea mai bună variantă.

Citește și: Emily Burghelea, urmărită de ghinion în vacanță! Întâmplarea șocantă de care a avut parte, după ce ea și membrii familiei sale au fost dați afară din hotel! Totul s-a întâmplat sub privirea înmărmurită a soțului ei: „A crezut că am murit”

După un zbor ca o aventură, Emily și cei doi copii au ajuns la destinație, acolo unde Amedea și Damian s-au bucurat de un adevărat sejur în paradis.

“Vacanța prelungită a copiilor de Paște ne-a luat prin surprindere, grădinița la care îi avem pe amândoi avut o vacanță mai lungă, de 3 săptămâni și a fost perioada ideală să organizăm o plecare. Andrei, din păcate, nu a putut să plece cu noi de la început. A avut treaba la birou și am plecat singuri”, a povestit Emily, pentru WOWbiz.ro.

Emily Burghelea și Andrei, pe plajă în Maldive

[Sursa foto: Instagram]

Ce s-a întâmplat pe insula din Maldive

Emily ne-a dezvăluit tot ce s-a întâmplat în vacanța din Maldive! Pentru cei mici, insula superbă este cu siguranță un paradis după zilele minunate petrecute acolo. Vedeta le-a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

Începe cea mai mare procesiune religioasă din Europa. 400.000 de pelerini se îndreaptă spre, Şumuleu Ciuc

Numeroase grupuri de pelerini se îndreaptă, sâmbătă dimineaţă, spre Şumuleu Ciuc, pentru a...

Caricaturiștii lumii despre evenimentele săptămânii curente

Primele publicatii au aparut pe site-urile caglecartoons.com in Bulgaria, politicalcartoons.com in data de 13...

More like this

Începe cea mai mare procesiune religioasă din Europa. 400.000 de pelerini se îndreaptă spre, Şumuleu Ciuc

Numeroase grupuri de pelerini se îndreaptă, sâmbătă dimineaţă, spre Şumuleu Ciuc, pentru a...

Caricaturiștii lumii despre evenimentele săptămânii curente

Primele publicatii au aparut pe site-urile caglecartoons.com in Bulgaria, politicalcartoons.com in data de 13...