AcasăSportCâți spectatori vor fi la FCSB

Câți spectatori vor fi la FCSB

Published on

spot_imgspot_img


  • Premier League: Tottenham – Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB – CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

La meci vor asista peste 50.000 de suporteri, iar Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a anunțat chiar că va fi doborât recordul de asistență all-time pe Arena Națională, înregistrat la un România – Finlanda 1-1, din octombrie 2015, disputat cu 54.346 de oameni în tribune.

Peste 50.000 de oameni la FCSB – CFR Cluj

Va fi sold out, s-au vândut pe tot stadionul, inclusiv la peluza opusă. E bătut deja recordul, 100%. Va fi o coregrafie frumoasă în tot stadionul şi sperăm ca toţi suporterii să se încadreze în ceea ce vrem să facem şi să fim alături de noi, ca să iasă ceva frumos.

La fiecare meci, cozi, acum încă e mică, dar s-au vândut aproape toate online. Dacă vom juca în Ghencea, cu siguranţă se umple. Dacă aici sunt peste 50.000, Ghencea e mică.

Nu ştiu dacă e o palmă dată, dar trebuie să înţeleagă că oamenii iubesc această echipă şi că echipa asta a continuat activitatea fostei secţii de fotbal, indiferent ce spun alte foste glorii sau ce vorbesc alţii despre această echipă”, a declarat Gheorghe Mustață.

Ironii către CSA Steaua

stiri romania

Gheorghe Mustață n-a ratat ocazia și a ironizat-o pe CSA Steaua pentru asistențele reduse.

Această echipă a avut mereu suporteri, e cea mai iubită din România, peste cinci milioane de suporteri. Nu poţi veni să spui că stadionul ăla, care e un…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest articles

Stirile PROTV din SPORT – 15 Mai 2024

Stirile PROTV din SPORT - 15 Mai 2024 Stirile din SPORT PROTV Stirile PROTV. source

Fico împușcat de un „revoluționar de profesie” care schimba mereu tabăra

O va lua Slovacia către modelul Ungariei lui Victor Orban sau va avea...

More like this

Stirile PROTV din SPORT – 15 Mai 2024

Stirile PROTV din SPORT - 15 Mai 2024 Stirile din SPORT PROTV Stirile PROTV. source