AcasăMondenCe a apărut la mormântul Andreei Morega, studenta ucisă de Mirel Dragomir....

Ce a apărut la mormântul Andreei Morega, studenta ucisă de Mirel Dragomir. Ți se rupe sufletul!

Published on

spot_imgspot_img


Andreea Mihaela Morega a fost ucisă cu sânge rece la doar 21 de ani, de către Mirel Dragomir, un tânăr care ar fi fost îndrăgostit orbește de ea. Bărbatul de 23 de ani a omorât-o fără milă cu 60 de lovituri de cuțit, apoi i-a lăsat trupul să zacă într-o baltă de sânge până la venirea autorităților. Studenta la Medicină a fost condusă pe ultimul drum în urmă cu mai bine de o lună, însă părinții ei nu-și revin din șoc. Tatăl fetei își strigă durerea pe internet și nu știe ce să mai facă pentru a trece peste această suferință enormă. Au fost primele sărbători pascale petrecute fără ea, iar cei doi părinți nu s-au dezlipit o secundă de mormântul copilei lor! Ce a apărut la locul de veci al tinerei omorâte? Imaginile sunt de-a dreptul sfâșietoare!

Andreea Morega a fost ucisă de către Mirel Dragomir, presupusul ei iubit. Fata de 21 de ani era studentă la Medicină în Timișoara și își dorea să salveze cât mai multe vieți. Din păcate, nimeni n-a mai salvat-o pe a ei. Tânărul de 23 de ani a ajuns după gratii, așteptând verdictul în cazul crimei lui. Între timp, părinții victimei nu pot trece peste șocul imens suferit de pierderea fiicei lor.

Mormântul Andreei Morega, plin de flori și lumânări

Andreea a fost condusă pe ultimul drum în urmă cu mai bine de o lună, iar locul de veci al ei a fost acoperit cu flori și coroane imense, care au mesaje pline de durere scrise de cei apropiați. Lumânările sunt nelipsite de la mormântul Andreei Morega, mai ales că fata a murit fără „lumină”. Tradiția din popor spune că în noaptea de Înviere se ia lumină pentru sufletele adormiților.

Așa că, în dimineața de Paște, o mulțime de candele și de lumânări erau aprinse la căpătâiul ei. Ba chiar, pe mormântul tinerei și-a făcut apariția o inimă formată din lumânări. Icoanele sunt nelipsite, la fel și pozele cu Andreea când era în viață. Nu doar la mari sărbători, părinții și rudele merg la locul de veci al fetei și duc lumină ori flori, ci în fiecare zi fac acest gest emoționant în amintirea ei.

CITEȘTE ȘI: TATĂL ANDREEI MOREGA, STUDENTA UCISĂ DE MIREL DRAGOMIR, MESAJ SFÂȘIETOR ÎN ZIUA DE PAȘTE: ”CUM SĂ ÎȚI CER AJUTORUL CÂND TU NU MAI EȘTI LÂNGĂ MINE”

stiri romania
Mormântul Andreei Morega / Foto: Facebook

Părinții Andreei Morega, devastați de durere

A fost primul Paște…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...

Cântărețul celebru din România care s-a iubit cu mireasa căreia i-a cântat la nuntă. Cum a început toată povestea

De cele mai multe ori, realitatea ne servește povești de viață și de...

More like this

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...