AcasăÎn LumeLiderul paramilitar din Colombia, Salvatore Mancuso, eliberat de un tribunal din Bogota

Liderul paramilitar din Colombia, Salvatore Mancuso, eliberat de un tribunal din Bogota

Published on

spot_imgspot_img

Un tribunal din Columbia a acordat eliberarea condiționată a fostului lider paramilitar Salvatore Mancuso, a confirmat echipa sa de apărare sâmbătă.

Salvatore Mancuso, care a fost lider paramilitar în Columbia, a primit eliberarea condiționată de către un tribunal din țară. Decizia a fost confirmată de echipa sa de apărare într-o declarație făcută sâmbătă. Eliberarea condiționată înseamnă că Mancuso va fi eliberat sub anumite condiții și va avea restricții privind libertatea sa de mișcare și de acțiune. Acest lucru vine după ce Mancuso a fost condamnat pentru crime grave, inclusiv crime împotriva umanității și infracțiuni legate de traficul de droguri. Este important de menționat că Mancuso a colaborat cu autoritățile în procesele judiciare și a furnizat informații cruciale pentru investigațiile asupra grupurilor paramilitare din Columbia. Eliberarea condiționată a fostului lider paramilitar a stârnit îngrijorare și controverse în Columbia, în contextul în care mulți consideră că sentințele pentru astfel de infracțiuni ar trebui să fie mai dure. Astfel, decizia tribunalului din Columbia va fi supusă unor dezbateri și discuții intense în următoarea perioadă.

Sursa: Citeaza https://www.reuters.com/world/americas/colombia-paramilitary-leader-salvatore-mancuso-released-by-bogota-court-2024-05-11/

Latest articles

More like this