AcasăMondenMihai Trăistariu și-a spus părerea despre controversa momentului! Ce crede despre Nemo,...

Mihai Trăistariu și-a spus părerea despre controversa momentului! Ce crede despre Nemo, tânărul care a câștigat Eurovision 2024: „Dacă nu faci parte din poveste, stai acasă”

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Mihai Trăistariu nu s-a mai putut abține și și-a spus părerea despre finala Eurovision de anul acesta.

Deznodământul ediției Eurovision de anul acesta a stârnit adevărate controverse în întreaga Europă. Mulți oameni care au vizionat concursul nu sunt mulțumiți de faptul că Elveția, reprezentată de Nemo, a ieșit câștigătoare, în vreme ce alții l-au apreciat și l-au votat pe artist. Mihai Trăistariu, cel care a reprezentat România în trecut la Eurovision, s-a implicat în conflict și a dezvăluit de ce parte se situează.

În anul 2006, Mihai Trăistariu reprezenta România la Eurovision, reușind să ocupe locul al patrulea cu piesa „Tornero”.

În urmă cu puțin timp, după ce a aflat că anul acesta concursul a fost câștigat de Elveția prin intermediul lui Nemo, artistul român a spus lucrurilor pe nume. 

Cântărețul consideră că Eurovisionul nu mai este de mult un concurs doar al vocilor, ci al aparițiilor controversate. Mai mult, Mihai Trăistariu a mărturisit că nu este deloc deranjat de rezultatul ediției de anul acesta, ba chiar a rămas plăcut impresionat de vocea lui Nemo, pe care îl vedea oricum câștigător.

„Cu cât ești mai discutat, mai disputat, mai controversat, cu atât ești mai în față. În top 10 se clasează cei valoroși, dar și cei controversați. Trebuie să punctez că, la casele de pariuri, în sandaje, de vreo 2 luni, Elveția era pe primul loc, ca melodie. Deci, cumva, cu sau fără fustiță, Nemo tot câștiga.

Și piesa e bună și vocea, l-am ascultat pe băiat, n-am probleme cu absolut nimeni.

Dacă nu faci parte din poveste, dacă ești prea cuminte sau neinteresant, stai acasă, căci nu intri nici în finală. În 2024, așa arată showbizul! Jurații merg pe piese, ei votează 50%, iar publicul, care votează restul, vrea show, spectacole, nebunii, și atunci, le dai șoc, nebunie, artificii!

Nu le iei ochii, nu mai ieși în față azi! Și în showbiz e la fel, trebuie să vii cu chestii inedite, interesante, șocante”

, a declarat Mihai Trăistariu, conform Playtech.ro.

Citește și: A dat verdictul! Ce spune Mihai Trăistariu despre concurenții și momentele de la Eurovision: “Trebuie să iei ochii”| EXCLUSIV

Mihai Trăistariu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...

Cântărețul celebru din România care s-a iubit cu mireasa căreia i-a cântat la nuntă. Cum a început toată povestea

De cele mai multe ori, realitatea ne servește povești de viață și de...

More like this

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...