AcasăMondenUltimele informații despre situația lui Florin Piersic: ”Vreau să ajung mai repede...

Ultimele informații despre situația lui Florin Piersic: ”Vreau să ajung mai repede pe scenă!”.

Published on

spot_imgspot_img


Marele actor se simte din ce în ce mai bine. Medicul Adrian Marinescu a oferit ultimele detalii despre starea lui.

Cunoscutul actor, în vârstă de 88 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi la Spitalul Foișor din București. Echipa medicală a reușit să elimine proteza care a cauzat infecția, iar acum se află în stare stabilă în secția ATI a spitalului din Capitală. Următoarea etapă constă într-o nouă operație pentru a plasa o proteză permanentă la genunchi și pentru a reintroduce dispozitivul scos anterior.

„Înainte de toate, aș spune așa: veștile sunt bune, evoluția continuă să fie bună, e adevărat că facem pași mărunți și e de așteptat. Vorbim de un pacient care până la urmă este fragil și prin vârstă și prin bolile cronice. Mi-a transmis mai multe mesaje. Primul a fost că se pregătește să vă transmită dumneavoastră, admiratorilor, și când spun admiratori, cred că sunt vreo 20 de milioane, plus câteva milioane în afara țării. O să gândească un mesaj cu vorbele dumnealui. Exact așa mi-a spus. Până una-alta, este încrezător și noi suntem, lucrurile merg bine, nu numai legat de momentul operator, dar și din punct de vedere cardiac.” – a declarat Adrian Marinescu.

”Vreau să ajung mai repede pe scenă!”. Asta le-a spus Florin Piersic medicilor, pe care i-a întrebat, luni, când va putea să meargă.

Dr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Matei Balș, a mai precizat: ”Mi-a zis vreau să ajung mai repede pe scenă. Și i-am spus da, cu siguranță veți ajunge cu puțină răbdare. Întâi va merge pușin mai greu. Când voi juca, când voi merge și cum o să mă deplasez? Eu dacă voi avea o cârjă, să trec de la o scenă la alta. Și am zis cu siguranță că va fi o rezolvare”.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

More like this