AcasăMondenCine este călugărul care i-a purtat noroc lui Gigi Becali când FCSB...

Cine este călugărul care i-a purtat noroc lui Gigi Becali când FCSB a luat titlul! Nimeni nu-l mai recunoaște de când s-a retras la mănăstire

Published on

spot_imgspot_img


A fost nebunie pe Arena Națională, sâmbătă seara, când FCSB a sărbătorit titlul de campioană a României! Echipa patronată de Gigi Becali este fruntașă în clasamentul din Liga 1, iar după meciul cu CFR Cluj roș-albaștrii au ridicat trofeul. Chiar dacă au pierdut în fața elevilor lui Dan Petrescu, formația lui Elias Charalambous s-a detașat considerabil de restul echipelor aflate în cursa pentru titlu. După ani în care a lipsit de pe stadion, Gigi Becali și-a făcut apariția spre surprinderea multora. Nu singur, ci însoțit de doi călugări. Unul dintre slujitorii Domnului nu este chiar străin de fotbal. Cine este părintele care l-a însoțit pe latifundiarul din Pipera? Mulți nu l-au mai recunoscut!

Gigi Becali a fost prezent pe Arena Națională, în seara în care echipa lui a luat titlul. FCSB este noua campioană a României, după meciul cu CFR Cluj de sâmbătă seara. Latifundiarul din Pipera i-a surprins pe toți după ce și-a făcut apariția la stadion împreună cu doi călugări. Unul dintre slujitorii Domnului nu este deloc străin de fotbal, căci în urmă cu câțiva ani a fost arbitru. Este vorba de Alexandru Tudor, cel care a renunțat la arbitraj pentru a se dedica credinței. Și la acea vreme era o persoană apropiată lui Becali.

Gigi Becali a luat doi călugări cu el la meciul FCSB-CFR Cluj

Afaceristul a fost însoțit la Arena Națională de cei doi călugări de care este foarte apropiat. A urcat treptele stadionului alături de ei, apoi au asistat la întreaga partidă. În repetate rânduri, patronul FCSB a punctat faptul că cei doi călugări sunt frații lui. Cei doi slujitori ai Domnului au venit de la Vâlcea și au luat parte la meci întreaga seară. Se pare că i-au purtat noroc echipei lui Gigi Becali!

„M-a rugat toată familia. Și fetele, și nevastă-mea, și ginerele, mai ales că nepoata mea o să meargă pe stadion. Am zis să vin s-o văd aici. Am zis să merg cu frații mei care s-au rugat pentru mine și care mi-au dat ajutorul să câștigăm titlul ăsta. Ei sunt frații mei pe care-i iubesc, așa m-au obișnuit ca frați. Am zis să mergem acum ca să dăm slavă”, a ținut să spună Gigi Becali, înainte de meciul dintre FCSB și CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI: FCSB ESTE NOUA CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI! REACȚIA LUI GIGI BECALI CÂND A VĂZUT CĂ ECHIPA LUI A LUAT TITLUL DUPĂ 9 ANI: „SLAVĂ ȚIE, DOAMNE”

Alexandru…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...

Cântărețul celebru din România care s-a iubit cu mireasa căreia i-a cântat la nuntă. Cum a început toată povestea

De cele mai multe ori, realitatea ne servește povești de viață și de...

More like this

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...