AcasăMondenE mega-scandal la Kanal D! Ex-concurentele de la Puterea Dragostei au ajuns...

E mega-scandal la Kanal D! Ex-concurentele de la Puterea Dragostei au ajuns la cuțite. S-au pulverizat!

Published on

spot_imgspot_img


Scandal monstruos între dive! Berna și Bianca Comănici sunt la cuțite! Cândva bune prietene, cele două foste concurente de la ”Puterea Dragostei” se dueleză acum în jigniri online. Totul ar fi pornit, pare-se, de la… bărbați! Prezentatoarea de la Kanal D s-a comportat mai ceva decât la ușa cortului! CANCAN.RO are toate detaliile!

Mare dramă-n online, după ce Bianca Comănici și Berna și-au declarat război. S-o luăm cu începutul însă! În urmă cu 4-5 ani, Bianca susține că Berna ar fi ”atentat” la iubitul său. Deși nu a menționat exact despre cine este vorba și n-a dat numele bărbatului în cauză, sursele CANCAN.RO au aflat că Bianca se referă la nimeni altul decât Livian, fiul lui Nelson Mondialu. Mai pe scurt, marea prezentatoare de la Kanal D susține că Berna l-ar fi sunat pe Livian și ar fi încercat să i-l fure pe bărbatul, care, într-un final, oricum a lăsat-o cu ochii-n soare. Bianca susține că ar fi trecut totuși peste acest episod și ar fi iertat-o pe prietena sa, cu care ar fi păstrat legătura, chiar și după această abatere.

Acum vine bomba însă! Deși a pretins că a iertat-o, Bianca n-a uitat! La 3 ani distanță, bruneta s-a gândit să-i plătească Bernei cu aceeași monedă. Pesemne, Comănici ar fi ”copt” marea răzbunare 3 ani, iar când a avut ocazia, a ”lovit”. Imediat ce Berna și-a făcut și ea iubit, Bianca ar fi scos colții! Nu s-a limitat însă la a-l suna doar  pe iubitul Bernei, ci a vrut să ducă totul la alt nivel! Să fie o răzbunare de proporții! Să vă povestim!

Bianca Comănici, propuneri bizare pentru iubitul Bernei

Berna și Bianca, încă în relații bune la vremea respectivă, ar fi participat la un eveniment organizat de o firmă de produse cosmetice, în Brașov. Toate bune și frumoase până când Berna, Bianca și încă o amică a Biancăi ar fi fost luate cu mașina de la eveniment de iubitul Bernei.  Problema este că prezentatoarea de la Kanal D ar fi început să se dea la iubitul Bernei, chiar sub nasul acesteia! De față cu Berna, Bianca ar fi început să facă tot felul de joculețe cu partenerul acesteia. L-ar fi invitat chiar să alerge goi prin pădure. Știm, pare SF, însă Berna a dezvăluit că propunerile Biancăi ar fi fost de-a dreptul strigătoare la cer.

Ba mai mult, la un moment dat, Bianca l-ar fi întrebat, în limba rusă, pe iubitul Bernei dacă ar…



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

More like this