AcasăMondenScandal de proporții în „Casa Iubirii”! Mesajul cu care Roberta le-a scos...

Scandal de proporții în „Casa Iubirii”! Mesajul cu care Roberta le-a scos din sărite pe colegele ei. Ce a postat despre ele în afara emisiunii: “Te rog să o tragi de păr”

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

A pornit războiul între fetele de la „Casa Iubirii”, după ce Roberta a postat un mesaj halucinant pe rețelele de socializare.

Tensiunea este din nou la cote maxime în „Casa Iubirii”, asta după ce gestul făcut de Roberta le-a revoltat pe colegele sale. Virginia, Rebecca și Julia s-au arătat nemulțumite de una dintre postările blondinei de pe rețelele de socializare, iar de aici și până la un adevărat război nu a mai fost decât un pas.

În ediția de astăzi, 14 mai, a emisiunii „Casa Iubirii”, Roberta s-a aflat din nou în mijlocul controverselor. Ceea ce a stârnit scandalul dintre ea și restul fetelor a fost o postare pe care aceasta a făcut-o pe Instagram și în care era sfătuită de un fan să apeleze la violență împotriva colegelor sale.

Deși blondina s-a apărat și a spus de nenumărate ori că nici nu citise întregul mesaj, astfel că nu văzuse partea controversată despre Virginia, Julia și Rebecca, cele trei au sărit la atac, acuzând-o că a făcut intenționat postarea respectivă.

„Julia: Sebastian, având în vedere că noi, alianța “Viperele” suntem și am fost până acum cu toții pe Roberta, ce părere ai de faptul că Roberta a postat la story că eu și Virginia ar trebui să fim trase de păr?

Roberta: Am vorbit asta în vestiar. De ce ar trebui să aduceți aici subiectul dacă am clarificat treaba asta? Vreau să spun eu cum a fost situația, pentruă am vorbit în vestiar și am spus că înainte să intru în emisiune am primit foarte multe mesaje de la susținători. Am repostat pozele și nu m-am uitat la fiecare detaliu în parte. Și apoi am citit, într-un mesaj era: ”Andreea, te rog frumos să o tragi de păr pe Virginia”, sau ceva de genul.

Eu nu văzusem. Am șters imediat după ce am văzut.

Virginia: Sebastian, oare dacă în colțul ala micuț scria o înjuratură despre tine, îl mai posta? Tu nu citești ce pui la story? Mă prostești pe față?!

Rebecca: Am și eu o întrebare, dacă sunt atâtea discuții despre repostat, cum poți tu să repostezi ceva fără să citești de 5 ori, minim?(…)

Julia: Nu era mic să nu vezi. Noi am văzut din prima.

Rebecca: Era cu tot cu tag. Nu știu cine, în lumea asta, nu știe că atunci când dai tag se mai pune și o bară sub nume”, au discutat fetele, în ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”.

Citește și: Robi încearcă să-i intre iar în grații Virginiei: „Te-ai mai vedea…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...

Cântărețul celebru din România care s-a iubit cu mireasa căreia i-a cântat la nuntă. Cum a început toată povestea

De cele mai multe ori, realitatea ne servește povești de viață și de...

More like this

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...