AcasăMondenKamara și Gabriella Nastas au dat cărțile pe față! Ce spun cei...

Kamara și Gabriella Nastas au dat cărțile pe față! Ce spun cei doi despre momentele de gelozie din cuplu: „Dacă omul de lângă mine pleacă cu altcineva, pierde, nu câștigă”

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Gabriella Nastas și Kamara au vorbit fără perdea despre relația lor. Cum gestionează cei doi artiști momentele dificile?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriella Nastas și Kamara trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. La început au fost destul de discreți și au preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor. Totuși, inevitabilul s-a produs, iar acum cei doi nu se mai feresc să își arate iubirea în mod public.

Se pare că totul merge ca pe roate pentru ei, având succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Se ajută reciproc și sunt întotdeauna alături unul de celălalt. Recent, cei doi au ales să vorbească și despre lucrurile mai puțin plăcute dintr-o relație.

Kamara și Gabriella Nastas, totul despre geloziile din relație

Gabriella Nastas și Kamara formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Fanii lor au fost extrem de fericiți la auzul veștii că sunt împreună, mai ales că cei doi se potrivesc de minune. În tot acest timp au dat de înțeles că au intenții serioase și își doresc un viitor împreună.

Cei doi se înțeleg foarte bine, motiv pentru care nici geloziile nu prea își au locul în relația lor. Gabriella Nastas recunoaște că mai are mici momente, însă Kamara se declară extrem de încrezător.

Citește și: Kamara și Gabriella Nastas, pregătiți să își ducă relația la nivelul următor?! Artistul a oferit detalii neștiute despre nuntă: „A venit momentul să facem acest pas important”

Gabriella Nastas: Ce spuneai? Nu sunt de aici! Nu neapărat că sunt geloasă, nu e vorba de gelozie! Ce este al meu, este al meu! El nu este gelos, are încredere probabil!

Kamara: De ce să fiu gelos? Nu! Am încredere în mine, înainte de toate! Dacă omul de lângă mine pleacă cu altcineva, pierde, nu câștigă!

Gabriella Nastas: O să vă traduc o vorbă din rusă. Un om spune: „Nu ai încredere în mine!”. Celălalt îi răspunde: „Păi în mine? În mine am încredere, în tine nu am!”.

Kamara: Corect, dar aici este un joc de cuvinte! Realitatea spune altceva.
Când ești gelos înseamnă că ai o serie de insecurități! Eu așa simt. Nu am nicio insecuritate! Eu pot să fiu dezamăgit, maxim, dar nu gelos!”
,
au mărturisit cei doi pentru Ego.ro.

Gabriella Nastas și Kamara

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Gabriella Nastas, iubita lui Kamara. Bruneta seamănă izbitor de mult cu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest articles

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...

Cântărețul celebru din România care s-a iubit cu mireasa căreia i-a cântat la nuntă. Cum a început toată povestea

De cele mai multe ori, realitatea ne servește povești de viață și de...

More like this

Austria va debloca fonduri pentru organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU

Austria va elibera fonduri către organizaţia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU,...

șapte persoane, inclusiv două femei, spânzurate în scopuri politice

Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă...