AcasăMondenCum l-am surprins pe Cătălin Scărlătescu în Capitală, în așteptarea emisiunii de...

Cum l-am surprins pe Cătălin Scărlătescu în Capitală, în așteptarea emisiunii de la Pro TV Aflat în litigiu cu Antena 1, s-a dus la terasă și…

Published on

spot_imgspot_img


Aflat în război cu Antena 1, Cătălin Scărlătescu nu pare însă să-și facă vreo grijă în ceea ce privește procesul i-a fost intentat atât lui, cât și colegilor săi, după ce aceștia au părăsit show-ul culinar. Din contră, vedeta TV așteaptă să înceapă emisiunea de la Pro TV cu zâmbetul pe buze. Însoțit de un prieten, celebru chef și-a făcut timp de o ieșire la o terasă. Amicul îi arată probabil un mesaj sau o postare pe telefonul mobil, Scărlătescu râde, iar la scurt timp rămâne singur la masă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Plecarea lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea de la Antena 1 a declanșat un adevărat cutremur în cadrul trustului din Băneasa. Mai ales după ce, celebrii chefi au început filmările pentru un alt show culinar, chiar la postul rival, PRO TV.

stiri romania
Cătălin Scărlătescu așteaptă cu zâmbetul pe buze emisiunea de la PRO TV. Foto: CANCAN.RO

S-a lăsat cu un proces, iar în fața instanței au fost chemate nu doar cele trei vedete, ci și trustul pentru care au filmat.

CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI AU PRIMIT BONTEA, SCĂRLĂTESCU ȘI DUMITRESCU CA SĂ REVINĂ LA MASTERCHEF. SUMA ESTE DUBLĂ FAȚĂ DE CE PRIMEAU LA CHEFI LA CUȚITE

„Țara arde”, dar Scărlătescu nu-și face griji

Chiar dacă „țara arde” iar Antena încearcă să le împiedice revenirea pe micul ecran, până la soluționarea litigiului, Cătălin Scărlătescu nu pare să-și facă vreo grijă în această privință.

Din contră, celebrul chef a fost surprins de paparazzi CANCAN.RO, însoțit de un prieten, la o terasă de fițe din capitală, deloc neliniștit și mereu cu zâmbetul pe buze, în așteptarea emisiunii de la PRO TV.

Amicul îi arată probabil un mesaj sau o postare pe telefonul mobil. Scărlătescu râde, iar la scurt timp rămâne singur la masă.

CITEȘTE ȘI: SINGURA CONDIȚIE PUSĂ DE FOSTELE VEDETE ALE ANTENEI, ÎN FRUNTE CU CELEBRII BUCĂTARI CARE AU SEMNAT CU PRO TV, PENTRU A REVENI

„Noi trei am făcut Antena mare”

Alături de colegii săi, Cătălin Scărlătescu a intentat și el proces trustului din Băneasa, pentru a-și recupera banii cuveniți pentru munca prestată. Acesta mărturisea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că Antena 1 nu i-a plătit pentru ultimul sezon de Chefi la cuțite:

„Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12 pe care ei au încasat toți…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Teo Trandafir Nu A Fost Invitată La Nunta Lui Răzvan Simion. Ilinca Vandici A întrebat-o: „Dar Te-ai Fi Dus Dacă Te-ar Fi Chemat?”

În weekend, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret. Prezentatorul...

Stirile PROTV din SPORT – 11 Iunie 2024

Stirile PROTV din SPORT - 11 Iunie 2024 Stirile din SPORT PROTV Stirile PROTV. source

5 zodii care au o putere imensă în data de 13 iunie 2024. Nativii pe care nimic nu îi poate da înapoi

Berbecii, Peștii, Tauri, Racii și Scorpionii trebuie să se ghideze după aceaste sfaturi...

More like this

Teo Trandafir Nu A Fost Invitată La Nunta Lui Răzvan Simion. Ilinca Vandici A întrebat-o: „Dar Te-ai Fi Dus Dacă Te-ar Fi Chemat?”

În weekend, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret. Prezentatorul...

Stirile PROTV din SPORT – 11 Iunie 2024

Stirile PROTV din SPORT - 11 Iunie 2024 Stirile din SPORT PROTV Stirile PROTV. source