AcasăMondenBianca Drăgușanu, peripeții la întoarcerea din vacanță: „Am zburat 48 de ore”

Bianca Drăgușanu, peripeții la întoarcerea din vacanță: „Am zburat 48 de ore”

Published on

spot_imgspot_img


Diva a fost în Europa, dar la cât a zburat spune că putea să ajungă în China și să se și întoarcă.

Bianca Drăgușanu a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută la întoarcerea din vacanță. Și asta din cauza întârzierilor pe care le-au avut zborurile ei. Chiar dacă a fost în Europa, ea a spus că se putea duce foarte bine și în China ori Singapore, având în vedere timpul pe care l-a pierdut!

„Am zburat 48 de ore. Puteam să ajung în China și în Singapore, să mă duc și să mă întorc în timpul ăsta. Am ajuns acasă după 50 de ore și acum îmi aștept bagajul, care plecase din Elveția și trebuia să vină direct în România. Ce credeți? Am găsit bagajul? Am aterizat în România după aproximativ 50 de ore și mi-am așteptat bagajul în aeroportul din România vreo două ore și un pic. După câteva cercetări mi-am găsit și bagajul”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Blondina este de părere că la business class, unde și-a cumpărat bilet, e mai rău ca-n piață, la Obor. „A fost o peripeție… Se pare că aparențele înșeală de fiecare dată. Nici businessul nu mai e ce a fost odată. Nu vă spun în aeroport… Ce e la business e cum ești la Obor. La Obor e mai bine că totuși ești organizat și nu te calci în picioare”, a adăugat vedeta.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Primul semn care te avertizează că ți se va face rău din cauza căldurii

Primul semn care indică că ți se va face rău din cauza căldurii este senzația...

Dezvăluirea Făcută De Radu Vâlcan înainte De începerea Sezonului 8 „Insula Iubirii”. „Sunteți Nebuni Dacă Așa Credeți”

Radu se bucură de cele mai frumoase locuri de pe insulă, creând amintiri...

În Cabinetul Oval, Biden subliniază unitatea după tentativa de asasinat împotriva lui Trump

Președintele SUA, Joe Biden, a folosit scena formală a biroului oval de la Casa...

More like this