AcasăMonden”E stupid, dar eram fiartă!”

”E stupid, dar eram fiartă!”

Published on

spot_imgspot_img


Au făcut pace după „America Express”, când s-au certat ca la ușa cortului, s-au împăcat și păreau să se înțeleagă mai bine ca oricând. Iată însă că Iulia Albu și Mike au „recidivat”. Iar CANCAN.RO v-a prezentat, în exclusivitate, răbufnirile vedetei chiar într-un supermarket din capitală. La o zi distanță, Iulia ne oferă prima reacție după episodul de la Kaufland.

Iulia Albu și iubitul său, Mike, sunt protagoniști în propria lor telenovelă. Nu trece-o zi fără ca relația lor să fie pigmentată cu de toate… Romantism, ciondăneli, împăcări, săruturi tandre sau priviri acide… Totu-i bine când se termină cu bine, iar actorii noștri o iau de la capăt…

(NU RATA: IULIA ALBU A OFERIT DETALII DESPRE NUNTA CU IUBITUL EI, MIKE. VEDETA A DEZVĂLUIT CUM VA ARĂTA ROCHIA DE MIREASĂ: „O SĂ FIE CEVA SUPERB, INSPIRAT DIN…”)

stiri romania
Iulia Albu și Mike se ceartă si se împacă imediat

„Eram fiartă”

Deunăzi, după cum CANCAN.RO vă prezenta, în exclusivitate, Iulia și Mike s-au certat chiar în parcarea unui supermarket, iar ce au avut de împărțit, numai ei știu. La o zi distanță, vedeta TV ne oferă prima reacție după episodul de la Kaufland.

„Adevărul este că eram fiartă. Eram cu o zi înainte de anunțarea rezultatelor la Evaluarea Națională (n.r. Mika, fiica sa și a lui Mihai Albu trece în clasa a IX-a) și încinsesem telefoanele cu toate prietenele mele ai căror copii dăduseră și ei examen, cu mama, cu tata, cu soacra, cu toată lumea. Cu Mike nu m-am certat decât câteva ore mai târziu, acasă, dintr-un motiv total stupid, ca de obicei. După cinci minute ne-am împăcat, tot ca de obicei.

Toată lumea este bine, fericită și cu shoppingul făcut.

De gătit știm cine va găti, NU EU!”, a mărturisit Iulia Albu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: CE AU FĂCUT IULIA ALBU ȘI MIKE DUPĂ CE AU FOST ELIMINAȚI DE LA AMERICA EXPRESS. AU „DEMOLAT” DORMITORUL! „LEOAICA DIN MINE…”)

„Am locuit fiecare în altă casă”

Iulia Albu și Mike au trecut prin cel mai greu moment al relației lor, după întoarcerea de la America Express. Cei doi au fost despărțiți mai bine de o lună și jumătate. S-au împăcat, dar au mers împreună la un psiholog, pentru terapia în cuplu.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a merge acolo. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Valentina live impreuna cu iubitul ei ! Ce spune despre castigatorii emisiunii ?

mireasa capricii simona gherghe gabriela cristea raluca ana bunica loredana eleonora daiana giulia maria...

Ziua Franței sub semnul Jocurilor Olimpice de la Paris și al apărării

Franța și-a sărbătorit ieri Ziua Națională, 235 de ani de la Căderea Bastiliei,...

Primul semn care te avertizează că ți se va face rău din cauza căldurii

Primul semn care indică că ți se va face rău din cauza căldurii este senzația...

More like this

Valentina live impreuna cu iubitul ei ! Ce spune despre castigatorii emisiunii ?

mireasa capricii simona gherghe gabriela cristea raluca ana bunica loredana eleonora daiana giulia maria...

Ziua Franței sub semnul Jocurilor Olimpice de la Paris și al apărării

Franța și-a sărbătorit ieri Ziua Națională, 235 de ani de la Căderea Bastiliei,...