AcasăMondenImaginea cutremurătoare cu Emily Burghelea! A fost tunsă pe jumătate de cap...

Imaginea cutremurătoare cu Emily Burghelea! A fost tunsă pe jumătate de cap înainte de operație. Rezultatele investigațiilor au arătat că a suferit mai multe fracturi în zona feței

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Emily Burghelea a fost tunsă pe jumătate de cap pentru operația pe care a suferit-o astăzi.

Emily Burghelea trece acum prin momente grele, după ce a suferit un accident rutier în Mauritius, atunci când se afla într-o mașină condusă de un șofer din zona respectivă. Tânăra a reușit să ajungă în țară și să-și facă toate investigațiile necesare pe teritoriul României, medicii concluzionând că aceasta va trebui să ajungă pe masa de operații.

Din păcate, în urma impactului, Emily Burghelea a suferit mai multe fracturi în zona feței, iar astăzi a suferit prima operație.

Citește și: Emily Burghelea, speriată înainte să intre în sala de operații! Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta la spital? Primele declarații: „Sunt gata”

Pentru intervenția chirurgicală tânăra a fost tunsă pe jumătate de cap, postând chiar câteva imagini pe internet, alături de un mesaj.

„Diagnostic: Triplă fractura de os zigomatic, fractura etmoid, lacrimal si maxilar. Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog.

Timpul trece greu și nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de noua mea freză?”, a fost mesajul lui Emily Burghelea.

Emily Burghelea

[Sursa foto: Instagram]

Emily Burghelea

[Sursa foto: Instagram]

Sfatul pe care l-a dat Emily Burghelea internauților, după ce a fost victima unui accident rutier

La scurt timp după ce a suferit un accident rutier în Mauritius și a fost la un pas de moarte, Emily Burghelea le-a oferit un sfat prețios internauților, acela să poarte centura de siguranță mereu când călătoresc cu mașina.

Citește și: Emily Burghelea, mărturisiri cutremurătoare, la scurt timp după accidentul în care a fost la un pas de a-și pierde viața! Sfatul prețios oferit internauților: „În orice țară ați fi, indiferent de legislație”

„Toată partea stângă este făcută bucățele… Am multiple fracturi faciale, dar pentru că trăiesc, ușor, ușor le vom rândui pe toate. În orice țară ați fi, cu orice legislație…Purtați, indiferent de situație, centura de siguranță, chiar și în spate! Urați-mi succes! Oare voi mai arăta vreodată la fel?”

, a fost mesajul sfâșietor transmis de Emily Burghelea prin intermediul rețelelor sale de socializare.
Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar Citeste tot articolul Sursa...

More like this

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar Citeste tot articolul Sursa...