AcasăJustițieUn bărbat din Capitală a fost arestat preventiv pentru că a făcut...

Un bărbat din Capitală a fost arestat preventiv pentru că a făcut sex neprotejat cu o femeie, deși știa că este infectat cu HIV

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Un bărbat din Capitală a fost arestat preventiv pentru că ar fi îmbolnăvit, cu bună știință, o femeie. Inculpatul, diagnosticat cu HIV, a făcut sex neprotejat cu aceasta, fără să îi spună că este infectat. În urma contactelor sexuale, femeia a fost diagosticată cu același sindrom, scrie news.ro.

Faptele, scrie sursa citată, ar fi avut loc anul trecut, în vară. Deși știa că este infectat cu HIV, bărbatul, în vârstă de 45 de ani,  a “omis” să-i spună și partenerei sale.

“În datele de 14.07.2023 şi 26.08.2023, în timp ce se afla la adrese din municipiul Bucureşti, respectiv judeţul Ilfov, cunoscând că este infectat cu virusul HIV – SIDA, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu persoana vătămată (o femeie în vârstă de 49 de ani), cu consecinţa infectării acesteia cu virusul HIV, aceasta fiind diagnosticată cu infecţie HIV stadiul B2”, a transmis, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

După ce a aflat ce s-a întâmplat, femeia a mers la Poliție să-l reclame. Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru ca ulterior să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar în care este inculpat pentru infracţiunea de transmitere a sindromului imunodeficitar dobândit.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Editor : Izabela ZahariaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Primul semn care te avertizează că ți se va face rău din cauza căldurii

Primul semn care indică că ți se va face rău din cauza căldurii este senzația...

Dezvăluirea Făcută De Radu Vâlcan înainte De începerea Sezonului 8 „Insula Iubirii”. „Sunteți Nebuni Dacă Așa Credeți”

Radu se bucură de cele mai frumoase locuri de pe insulă, creând amintiri...

În Cabinetul Oval, Biden subliniază unitatea după tentativa de asasinat împotriva lui Trump

Președintele SUA, Joe Biden, a folosit scena formală a biroului oval de la Casa...

More like this