AcasăMonden„Pentru prima oară, în 30 de ani, n-am studenți restanțieri!”. Pe câți...

„Pentru prima oară, în 30 de ani, n-am studenți restanțieri!”. Pe câți bani cântă artistul congolez la nunți?

Published on

spot_imgspot_img


Victor Yila, profesor de franceză, la Facultatea de Construcții, din București, ne-a împărtășit marea bucuria că, anul acesta, nu are studenți restanțieri. Victor, care este și fotbalist în echipa artiștilor, ne-a mai povestit, exclusiv pentru Click! și despre atmosfera incendiară, din galerie, la EURO 2024: „Am fost și eu, la meci, în Germania, ce, numai Ciolacu să-și ia bilet de avion?”, spune el, cu umor. Am aflat și ce onorariu are, ca solist, la o nuntă.

Are studenți din întreaga lume: „Nu fac deosebire între ei!”

Victor Yila este profesor de franceză, actor, cântăreț, dar și fotbalist. Ne-a vorbit despre activitatea la Facultatea de Construcții, din București, unde studenții au fost cu mult mai harnici, în acest an:

„Avem și mulți studenți străini, din întreaga lume, din Tunisia, Congo, Maroc, Camerun, dar eu nu fac deosebire între ei, îi iau la pachet, unii sunt cu minus, alții, cu plus. Eu predau comunicare, franceză tehnică și franceză generală. Însă, slavă Domnului, după 30 de ani de învățământ, în toamna asta nu am avut niciun student restanțier, stau și eu liniștit toată vacanța”, ne-a menționat Victor Yila, pentru Click!

Pe câți bani cântă muzică populară la o nuntă?

Referitor la salariul de profesor, Victor nu avut de comentat, mai ales că își rotunjește veniturile, din învățământ, cu cele din activitatea artistică:

„Nu mă plâng de salariul de profesor, căci la mine se mai completează banii și din muzică. La o petrecere, eu am un onorariu cuprins între 700 și 1.000 de euro, pentru un recital de 45 de minute, 13 piese, este standard.

Dar, mai sunt și prezentator de evenimente, iau un pachet-cap coadă, cu 1.500 de euro, până la miezul nopții. Adică, eu prezint tot spectacolul, mai și cânt, mă prezint singur. Iar mai nou am lansat o nouă piesă, de vară, sper să fie hit, e o melodie care reflectă viața mea,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Primul semn care te avertizează că ți se va face rău din cauza căldurii

Primul semn care indică că ți se va face rău din cauza căldurii este senzația...

Dezvăluirea Făcută De Radu Vâlcan înainte De începerea Sezonului 8 „Insula Iubirii”. „Sunteți Nebuni Dacă Așa Credeți”

Radu se bucură de cele mai frumoase locuri de pe insulă, creând amintiri...

În Cabinetul Oval, Biden subliniază unitatea după tentativa de asasinat împotriva lui Trump

Președintele SUA, Joe Biden, a folosit scena formală a biroului oval de la Casa...

More like this