AcasăMondenGabi Bădălău S-a Pozat Cu „cele Mai Frumoase Femei” Din Viața Lui...

Gabi Bădălău S-a Pozat Cu „cele Mai Frumoase Femei” Din Viața Lui După Despărțirea De Bianca Drăgușanu. Cu Cine A Apărut Acum

Published on

spot_imgspot_img


Aseară, o petrecere cu lăutari a avut loc la salonul de evenimente al familiei Bădălău. În vârstă de 35 de ani, Gabi Bădălău nu a lipsit de la eveniment, unde a fost însoțit și de copiii lui și ai Claudiei Pătrășcanu. Omul de afaceri s-au bucurat să îi aibă pe cei mici alături, dar și pe „cele mai frumoase femei” din viața lui.

E vorba despre doamna Rodica, mama lui, dar și de Sabina, sora lui mai mică. Cu ele s-a pozat, iar imaginea a postat-o pe Instagram, la secțiunea Instastory. „Cele mai frumoase femei din viața mea! Mama și sora”, a transmis el.

Cele două apar îmbrăcate în rochii lungi, foarte elegante și rafinate. Sabina Bădălău are mai multe bijuterii aurii, părul coafat lejer. Nici doamna Rodica Bădălău nu s-a lăsat mai prejos, a îmbrăcat o ținută în culori puternice.

gabi-badalau-si-cele-mai-frumoase-femei-din-viata-luiIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

La același eveniment se zvonește că Gabi Bădălău ar fi fost însoțit de Daria, aceeași femeie cu care a apărut și la petrecerea revistei VIVA!, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Invitat în podcastul lui Nasrin Ameri, el a dezvăluit că nu are o relație stabilă cu aceasta, a spus că e „în tatonări”.

Criminali în serie, din tată în fiu. De ce Ion Rîmaru a strigat, înainte de a fi împuşcat: „Tata e vinovatul, să fie adus aici tata!”

Recomandări

Criminali în serie, din tată în fiu. De ce Ion Rîmaru a strigat, înainte de a fi împuşcat: „Tata e vinovatul, să fie adus aici tata!”

Gabi Bădălău susține că Bianca Drăgușanu l-a înșelat

Gabi Bădălău și-a deschis sufletul și a abordat mai multe subiecte ce țin de natura personală, în podcastul moderat de Ameri Nasrin. „Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră. Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos. Habar nu am.

Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel. Când i-am spus lucrul acesta, ea, în loc să îmi spună să vorbim sau să o iert, a mers din greșeală în greșeală. Inclusiv la evenimentul respectiv (n.r. – VIVA!) a venit cu domnul respectiv, chiar i-a indus cu ce să se îmbrace, ea lui, iar pe mine acest lucru m-a lăsat rece și am luat decizia că nu se mai poate continua”, a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Primul semn care te avertizează că ți se va face rău din cauza căldurii

Primul semn care indică că ți se va face rău din cauza căldurii este senzația...

Dezvăluirea Făcută De Radu Vâlcan înainte De începerea Sezonului 8 „Insula Iubirii”. „Sunteți Nebuni Dacă Așa Credeți”

Radu se bucură de cele mai frumoase locuri de pe insulă, creând amintiri...

În Cabinetul Oval, Biden subliniază unitatea după tentativa de asasinat împotriva lui Trump

Președintele SUA, Joe Biden, a folosit scena formală a biroului oval de la Casa...

More like this