AcasăÎn RomâniaCele CINCI ZODII chinezești care încep săptămâna 8-14 iulie 2024 cu dreptul...

Cele CINCI ZODII chinezești care încep săptămâna 8-14 iulie 2024 cu dreptul în amor

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

În schimb, fii prezent și știi că tu și partenerul tău puteti să vă alegeți unul pe celălalt în fiecare zi prin acțiunile și grija voastră. Vor fi momente de banalitate în amestec, alături de momente de mare plăcere, dar linia de bază trebuie să fie întotdeauna cea a iubirii. Așa îți vei debloca norocul în dragoste.

Bivol

Bivol, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta este foarte dulce! Dacă ești singur, ai mai multe opțiuni în cale decât îți dai seama acum. Doar asigura-te că te scoati mai mult din zona de confort și socializezi, astfel încât să poti permite acestui noroc să se prelingă. Nici măcar nu trebuie să socializezi cu intenția directă de a găsi pe cineva de întâlnire. Acest noroc va străluci chiar și în situații neobișnuite în care nu s-ar gândi să caute romantism.

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în această săptămână este intuitiv. Ai încredere în instinctul tău când vine vorba de partenerul tău și cum îți poți întări relația. Vei fi plăcut surprins când instinctele tale se vor dovedi a fi solide și adevărate.

Câine

Câine, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta are o senzație îndrăzneață. Esti încurajat să renunți la poverile inutile pe care le porți în inima ta și să iti permiti să te deschizi încă o dată către iubire. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, acest mesaj se va aplica în mod egal și în cazul tău. Lucrul cu un terapeut te poate ajuta să dezlegi unele dintre noduri și să înțelegi că cineva care te maltratează nu iti face probleme tie, ci face întotdeauna probleme.

De asemenea, esti încurajat să practici îngrijirea de sine și să te implici în alte activități care iti aduc bucurie, fie că esti singur sau cu partenerul și/sau prietenii. Norocul tău va înflori atunci când vei căuta în mod activ fericirea pentru tine și pacea pentru sufletul tău.

Mistreț

Mistreț, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta are o senzație solidă. Dacă ești singur, ești încurajat să nu te orbi de steaguri roșii pe care le observi la persoanele cu care te întâlnești. Ai încredere în primul instinct pentru că norocul este aici pentru a te potrivi cu cel care ți se potrivește. Dar nu te poate ajuta dacă alegi intenționat calea care te îndepărtează de acest noroc.

Dacă ești într-o relație, ești încurajat să te gândești mai holistic la viața ta amoroasă cu partenerul tău. Ce vă va face pe amândoi fericiți fără a fi nevoie de compromisuri nesănătoase care vă vor ciupi înăuntru până când veți fierbe de furie și resentimente? Aceasta este cheia norocului tău săptămâna aceasta în dragoste. Uneori, este conștientizarea că s-ar putea să fii cu cineva care nu este pentru tine, iar alteori, este o recunoaștere că ai ales corect pentru că sunt 100% în asta cu tine.

Citește continuarea aiciCiteste articol integral

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”
Sursa:

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest articles

Eurodeputatii de extremă dreapta voteaza in masa impotriva rezolutiei pro-Ucraina

Declaratia, prima activitate semnificativa a noului Parlament European, a primit 495 de voturi pentru...

Cum au murit doi bărbaţi, de 37 și 30 de ani, electrocutaţi în piscină în Braşov

Doi bărbați și-au pierdut viața în comuna Racoș din județul Brașov, după ce s-au...

More like this

Eurodeputatii de extremă dreapta voteaza in masa impotriva rezolutiei pro-Ucraina

Declaratia, prima activitate semnificativa a noului Parlament European, a primit 495 de voturi pentru...