AcasăMonden„Nu am crezut că viața o să arate așa. Mă gândeam că...

„Nu am crezut că viața o să arate așa. Mă gândeam că o să fie ceva simplu”

Published on

spot_imgspot_img


Neti Sandu și-a început activitatea profesională aproape în urmă cu trei decenii și este una dintre cele mai longevive vedete Pro TV. Realizatoarea rubricii „Horoscop” le prezintă în fiecare zi românilor ce le rezervă astrele, însă puțini sunt cei care știu programul infernal pe care vedeta îl are. Nu mulți ar putea să trăiască așa.

Realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Știrilor Pro TV de dimineață este o prezență discretă în showbiz-ul românesc. În fiecare dimineață aceasta le aduce românilor noutățile astrologice, însă pentru a putea face asta are parte de un program greu de suportat, căruia nu mulți ar putea să îi facă față.

(CITEȘTE ȘI: MARELE SECRET AL LUI NETI SANDU! FACE ASTA DE FIECARE DATĂ CÂND ASTRELE ARATĂ CĂ UN APROPIAT AL EI ESTE ÎN PERICOL)

Neti Sandu: „Nu am crezut că viața o să arate așa”

Recent, Neti Sandu a fost invitata lui Marius Manole în cadrul emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde”. Astroloaga de la PRO TV a vorbit despre viața și cariera sa, dezvăluind cum i-au fost ghidați pașii către această profesie, dar și cum arată o zi din viața ei.

Deși poate mulți își imaginează că programul lui Neti Sandu nu este prea încărcat, ei bine se înșeală. Vedeta a mărturisit că în timpul săptămânii programul său este unul infernal, doar în weekend având parte de puțină relaxare.

„Mă trezesc, în timpul săptămânii, la ora două. Beau cafea, fac dușul și mă pregătesc să vin în PRO. După aceea, mă duc acasă, mănânc, dorm și mă apuc iar de scris. Mă culc pe la 8 seara.

Nu ies în timpul săptămânii. În weekend, ies la restaurante și altele. Sâmbăta începe mai târziu. Nu am crezut niciodată că viața o să arate așa. Eu mă gândeam că o să fie ceva simplu”, a spus Neti Sandu.

„Am studiat tot ce era de studiat”

De asemenea, Neti Sandu a dezvăluit că drumul ei spre astrologie a fost unul întâmplător. După Revoluție niște colege de la yoga au luat-o cu ele la cursurile de astrologie, iar atunci vedeta și-a descoperit pasiunea pentru domeniul în care activează de mai bine de 30 de ani.

„Am făcut Filologia, lucram la un institut de proiectări, la bibliotecă, și după aceea a venit Revoluția. Și atunci m-am dus la yoga și în același timp au început cursurile de astrologie la Grigore Preoteasa. Niște fetițe de la yoga au întrebat…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Primul semn care te avertizează că ți se va face rău din cauza căldurii

Primul semn care indică că ți se va face rău din cauza căldurii este senzația...

Dezvăluirea Făcută De Radu Vâlcan înainte De începerea Sezonului 8 „Insula Iubirii”. „Sunteți Nebuni Dacă Așa Credeți”

Radu se bucură de cele mai frumoase locuri de pe insulă, creând amintiri...

În Cabinetul Oval, Biden subliniază unitatea după tentativa de asasinat împotriva lui Trump

Președintele SUA, Joe Biden, a folosit scena formală a biroului oval de la Casa...

More like this