AcasăMondenOana Roman, noapte de coșmar din cauza unui bărbat! Ce s-a întâmplat...

Oana Roman, noapte de coșmar din cauza unui bărbat! Ce s-a întâmplat chiar în fața casei vedetei: „Dintr-o răzbunare…”

Published on

spot_imgspot_img


Oana Roman face ce face și dă de probleme. Recent, vedeta a avut o noapte de coșmar și insomnii cauzată de un bărbat rău intenționat. Se pare că mașina vedetei a fost avariată în mod intenționat, iar aceasta nu poate înțelege de ce cineva ar vrea să îi facă rău. Ce s-a întâmplat cu mașina Oanei Roman?

Oana Roman face parte din categoria vedetelor care sunt cât se poate de deschise cu fanii lor din mediul online. Aceasta ține legătura cu urmăritorii săi și le povestește adesea ce se întâmplă în viața ei. Așa a făcut și recent, atunci când le-a dezvăluit ce a pățit și ce gânduri au măcinat-o o noapte întreagă.

(CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, FURATĂ ȘI ȘANTAJATĂ CHIAR DE FOSTUL SOȚ! CE A PUTUT SĂ ÎI FACĂ MARIUS ELISEI: „A FĂCUT POZE ȘI LE-A FOLOSIT…”)

Oana Roman, noapte de coșmar din cauza unui bărbat

Oana Roman le-a dezvăluit recent fanilor ei că a avut parte de un alt eveniment neplăcut. Vedeta a mărturisit că a avut parte de o noapte albă, asta din cauza faptului că a fost cât se poate de supărată. Mai exact, se pare că mașina acesteia a fost avariată în mod intenționat de un bărbat.

În mediul online, Oana Roman a publicat o imagine surprinsă de camerele de supraveghere. În aceasta se vede cum un bărbat dubios dă târcoale mașinii ei. Ei bine, se pare că acesta i-a zgâriat cu cheia autoturismul vedetei. Paguba a fost usturătoare și a supărat-o pe Oana Roman mai ales pentru că aceasta numai ce își vopsise mașina.

„Și uite cum nu dorm eu de supărare că azi cât eram la probele pentru raliu, mașina mea era în fața casei, scoasă azi din service unde am vopsit-o nouă, și am găsit-o zgâriată cu cheia în spate de acest individ. De ce oare să faci așa ceva? De ce?”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

stiri romania
Mașina Oana Roman a fost avariată de un bărbat /Foto: Instagram

După ce au văzut ce a pățit vedeta, fanii Oanei Roman au început să speculeze și să găsească motivele pentru care bărbatul a făcut acest gest. Se pare că aceștia cred că fosta parteneră a lui Marius Elisei a fost victima unei răzbunări.

Recent, Oana Roman și-a spus părerea, nu tocmai favorabilă, despre comuna unde locuiește, iar fanii acesteia bănuiesc că opinia ei a deranjat câteva persoane.

„Bună dimineața, după o noapte de insomnie. M-am supărat tare aseară… sper să nu fie cum au spus unii dintre…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Eurodeputatii de extremă dreapta voteaza in masa impotriva rezolutiei pro-Ucraina

Declaratia, prima activitate semnificativa a noului Parlament European, a primit 495 de voturi pentru...

Cum au murit doi bărbaţi, de 37 și 30 de ani, electrocutaţi în piscină în Braşov

Doi bărbați și-au pierdut viața în comuna Racoș din județul Brașov, după ce s-au...

More like this

Eurodeputatii de extremă dreapta voteaza in masa impotriva rezolutiei pro-Ucraina

Declaratia, prima activitate semnificativa a noului Parlament European, a primit 495 de voturi pentru...