AcasăMondenTestul IQ care a stârnit controverse. Câte triunghiuri sunt, de fapt, în...

Testul IQ care a stârnit controverse. Câte triunghiuri sunt, de fapt, în imagine? Mulți greșesc la prima vedere

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Acest test le-a dat bătăi de cap multor persoane! Încearcă să găsești toate triunghiurile!

Dacă în primă fază, imaginea pare una simplă și crezi că ai putea da cu ușurință răspunsul corect, ei bine, însă, nu este chiar așa, căci multe persoane au fost puse în dificultate atunci când au încercat să dea rezultatul corect la acest test.

Totuși, dacă crezi despre tine că ești o persoană atentă la detalii și crezi că IQ-ul tău este peste medie, ei bine, acest test este pentru tine! Câte triunghiuri sunt, de fapt, în această imagine?!

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Câte triunghiuri vezi în imaginea de mai jos

Pentru a trece acest test IQ cu brio, trebuie să fii o persoană atentă la detalii și să ai un simț al observației bine dezvoltat, așa că dacă crezi despre tine că deții aceste calități, cu siguranță provocarea de a găsi toate triunghiurile, fără a rata nici măcar unul, nu te va pune

în dificultate.

De asemenea, identificarea tuturor triunghiurilor din imagine i-a pus în dificultate pe mulți, căci trebuie să iei în calcul toate posibilitățile și să nu pierzi din vedere nicio formă geometrică pentru a ajunge la rezultatul corect.

Citește și: Testul care i-a pus în dificultate pe mulți! Tu poți muta un singur băț de chibrit pentru a obține ecuația corectă?

Așadar, mai precis, în imagine se regăsesc nici mai mult, nici mai puțin de 18 triunghiuri.

Fără doar și poate, ai remarcat din start cele 10 triunghiuri care sunt deja evidente, însă mai există încă 8 forme geometrice de acest fel. Tu ai reușit să le identifici pe toate?

Ce este IQ-ul și testul IQ

IQ-ul este coeficientul de inteligență și reprezintă un scor utilizat pentru a determina cât de inteligentă este o persoană in comparație cu restul populației.

Citește și: Testul de inteligență care i-a pus pe mulți în dificultate! Tu reușești să descoperi cuvântul ascuns din imagine? Doar cei cu un IQ ridicat au oferit răspunsul corect

De precizat este că un test IQ nu oferă un rezultat 100% exact, reprezentând doar o încercare, ca orice test standardizat, de a face o măsurare corectă, conform testiq.ro.
Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

SISTEMUL DE COLECTARE A AMBALAJEALOR DE LA RETURO CREȘTERE EXPONENȚIALĂ #stiri #ciolacu #guvern

Guvern, Marcel Ciolacu, Știri, Președinție, Klaus Iohannis, Știri pe Surse, Breaking News, Știri Acum,...

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar Citeste tot articolul Sursa...

More like this

SISTEMUL DE COLECTARE A AMBALAJEALOR DE LA RETURO CREȘTERE EXPONENȚIALĂ #stiri #ciolacu #guvern

Guvern, Marcel Ciolacu, Știri, Președinție, Klaus Iohannis, Știri pe Surse, Breaking News, Știri Acum,...

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar Citeste tot articolul Sursa...