AcasăMondenTragedie românească! Valentin Răzvan Ungureanu a murit după ce a plecat la...

Tragedie românească! Valentin Răzvan Ungureanu a murit după ce a plecat la muncă în Germania

Published on

spot_imgspot_img


O tragedie românească a avut loc în Germania. Valentin Răzvan Ungureanu, un tânăr de 23 de ani născut în Bacău, și-a găsit sfârșitul. Acesta plecase de lângă familie la muncă și era încrezător că o să reușească să își construiască un viitor bun. Însă, acesta a murit fulgerător, iar acum familia încearcă să adune bani pentru repatriere.

Valentin Răzvan Ungureanu, tânărul de 23 de ani ce s-a stins din viață, s-a născut la Bacău, dar a crescut în localitatea italiană San Salvo din provincia Chieti (Abruzzo). După ce a absolvit școala generală Salvo d’Acquisto din San Salvo, acesta și-a dorit să plece la muncă în Germania, însă nu s-a mai întors.

(CITEȘTE ȘI: SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU O TÂNĂRĂ DE 25 DE ANI! A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT ÎN GOL CU LIFTUL: ”MI S-A FRÂNT INIMA”)

Valentin Răzvan Ungureanu a murit

Valentin Răzvan Ungureanu a plecat recent în Bavaria, Germania, cu dorința de a găsi un loc de muncă stabil, care să-i asigure lui și familiei sale o viață mai bună. Însă, din păcate, tânărul nu a mai apucat să își îndeplinească visul.

Se pare că destinul lui Valentin s-a sfârșit brusc. Din nefericire, tânărul român a fost răpus de un infarct fulgerător, potrivit publicației Il Centro. Veștile devastatoare au fost date familiei românului de către autoritățile germane. Acum, trupul neînsuflețit al lui Valentin este disponibil pentru repatriere.

Familia tânărului român este răpusă de durere, iar costurile pentru a-și aduce fiul înapoi în Italia sunt prea mari. Tatăl lui Valentin lucrează în agricultură, mama lui la o fabrică de cămăși, în timp ce fratele său muncește într-un atelier auto. Așadar, veniturile familiei sunt limitate, însă comunitatea din Italia le-a sărit în ajutor.

Oamenii din San Salvo s-au mobilizat și au inițiat o colectă de fonduri pentru a acoperi costurile repatrierii, funeraliilor și înmormântării. Astfel, în oraș au apărut cutii de donații și afișe cu chipul lui Valentin.

Tragedia din familia lui Valentin Răzvan Ungureanu a ajuns și la Emanuela De Nicolis, primarul din San Salvo, care a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Ceea ce s-a întâmplat familiei Ungureanu este foarte trist. Le transmit condoleanțele mele personale. Este o familie bună. Îmi pare foarte rău. Pierderea unui fiu este extrem de dureroasă”, a declarat…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Valentina live impreuna cu iubitul ei ! Ce spune despre castigatorii emisiunii ?

mireasa capricii simona gherghe gabriela cristea raluca ana bunica loredana eleonora daiana giulia maria...

Ziua Franței sub semnul Jocurilor Olimpice de la Paris și al apărării

Franța și-a sărbătorit ieri Ziua Națională, 235 de ani de la Căderea Bastiliei,...

Primul semn care te avertizează că ți se va face rău din cauza căldurii

Primul semn care indică că ți se va face rău din cauza căldurii este senzația...

More like this

Valentina live impreuna cu iubitul ei ! Ce spune despre castigatorii emisiunii ?

mireasa capricii simona gherghe gabriela cristea raluca ana bunica loredana eleonora daiana giulia maria...

Ziua Franței sub semnul Jocurilor Olimpice de la Paris și al apărării

Franța și-a sărbătorit ieri Ziua Națională, 235 de ani de la Căderea Bastiliei,...