AcasăMondenEma Karter, salvată de tiriști români: ”Am plecat cu fetele în vacanță...

Ema Karter, salvată de tiriști români: ”Am plecat cu fetele în vacanță în Grecia”

Published on

spot_imgspot_img


Actrița de filme pentru adulți spune că și-a văzut moartea cu ochii în Grecia, după ce mașina în care se afla a fost la un pas să ia foc.

Ema Karter a luat o pauză de la activitățile curente și a decis să plece în vacanță cu prietenele în însorita Eladă. Toate bune și frumoase până la un punct, adică până când mașina în care călătoreau a fost la un pas să ia foc. Actrița de filme pentru adulți spune că a fost salvată de tiriști români.

”Am plecat cu fetele în vacanță. Eram patru fete în mașină. S-a stricat mașina în Grecia, era noapte. Pur și simplu s-a stricat, a venit o platformă, a ridicat-o, am fost să închiriem mașina aceasta dimineața la patru, prima mașină pe care am închiriat-o am mers 10 kilometri cu ea și era să ia foc.

Mirosea foarte tare a încins, era foarte încinsă. M-au recunoscut băieții de la TIR. Erau doi băieți, erau români. Ne-au ajutat și ei și oamenii de la pod”, a declarat Ema Karter, la Xtra Night Show.

În altă ordine de idei, Vedeta de filme pentru adulți a declarat la Xtra Night Show că va face un clip cu învingătorul unei eventuale lupte între Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu și-l va urca pe contul ei de OnlyFans, fapt care, potrivit tinerei, l-ar fi înfierbântat rău pe Ovidiu Neveu.

”I-am zis că eu nu sunt un trofeu. După am stat eu puțin și m-am gândit și zic să îl ambiționez puțin pe Neveu, să fie totul mai picant, fac film cu câștigătorul și îl postez la mine pe OnlyFans. A înnebunit de când am zis că o să fac clip cu el”, a declarat Ema Karter, la Xtra Night Show.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Eurodeputatii de extremă dreapta voteaza in masa impotriva rezolutiei pro-Ucraina

Declaratia, prima activitate semnificativa a noului Parlament European, a primit 495 de voturi pentru...

Cum au murit doi bărbaţi, de 37 și 30 de ani, electrocutaţi în piscină în Braşov

Doi bărbați și-au pierdut viața în comuna Racoș din județul Brașov, după ce s-au...

More like this

Eurodeputatii de extremă dreapta voteaza in masa impotriva rezolutiei pro-Ucraina

Declaratia, prima activitate semnificativa a noului Parlament European, a primit 495 de voturi pentru...