AcasăMondenOana Mizil, surprinsă de paparazzi într-o formă de de zile mari. Așa...

Oana Mizil, surprinsă de paparazzi într-o formă de de zile mari. Așa a ajuns la 54 de kilograme! „Toată familia face…”

Published on

spot_imgspot_img


Nu ai zice că anul viitor Oana Mizil trece de 50 de ani! Fosta politiciană a ajuns la 54 de kilograme și arată foarte sexy în echipamentul mulat de sport. Își face rutina de alergare în parc în fiecare dimineață, iar reporterii Click! au surprins-o pe frumoasa brunetă în parcul Herăstrău, după două ture care însumează 12 kilometri. Niciun semn de oboseală!

Oana Mizil, surprinsă cu fiica ei în Herăstrău. foto: Click!

Oana Mizil, surprinsă cu fiica ei în Herăstrău. foto: Click!

Peste Oana Mizil ai putea spune că timpul se încăpățânează să treacă. Ar face invidioasă orice femeie având în vedere că nu are un fir de păr alb și prin urmare nici nu se vopsește, iar fața ei e perfectă, fără niciun rid, în ciuda faptului că pe data de 11 august se pregătește să serbeze vârsta de 49 de ani.

Da, anul viitor schimbă prefixul vârstei, și a spus în mai multe interviuri că nu face tratamente costisitoare pentru față și injectări, iar părul ei este natural fără picătură de vopsea. Motivul este gena bună, iar mama ei este o dovada vie! Și, am mai adăuga noi, și rutina de îngrijire pe care o are pentru că de ani buni Oana nu se dezice de sport zilnic și masaj, la care se adaugă și alimentația corectă.

Reporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe fosta politiciană în parcul Herăstrău în timp ce alerga, alături de fiica ei, Maria, căreia, se pare că i-a transmis pasiunea pentru sport. Acum cele două se întrec la mișcare: mami aleargă, fetița pedalează la bicicletă! Amândouă îmbrăcate corespunzător, în echipamente sportive, și chiar și în aceeași culoare, au dat două ture de parc, adică vreo 12 kilometri.

Pe chipul Oanei după cum se poate observa, nu există nicio o urmă de oboseală, semn că s-a împrietenit foarte bine cu sportul. Este tonifiată, și vizibil mai slabă, iar costumul mulat îi scoate formele rotunde în evidență.

Oana Mizil își…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Primul semn care te avertizează că ți se va face rău din cauza căldurii

Primul semn care indică că ți se va face rău din cauza căldurii este senzația...

Dezvăluirea Făcută De Radu Vâlcan înainte De începerea Sezonului 8 „Insula Iubirii”. „Sunteți Nebuni Dacă Așa Credeți”

Radu se bucură de cele mai frumoase locuri de pe insulă, creând amintiri...

În Cabinetul Oval, Biden subliniază unitatea după tentativa de asasinat împotriva lui Trump

Președintele SUA, Joe Biden, a folosit scena formală a biroului oval de la Casa...

More like this