AcasăÎn RomâniaCapitala are încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare, anunță Nicușor...

Capitala are încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare, anunță Nicușor Dan

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă marţi darea în exploatare a încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare. Tronsonul alimentează cu agent termic locuinţele de pe Bd. Ion Mihalache, între intersecţiile cu Bd. Banu Manta şi Bd. Mareşal Averescu.

”Dăm în exploatare încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare. Acest tronson alimentează cu agent termic locuinţele de pe Bd. Ion Mihalache, între intersecţiile cu Bd. Banu Manta şi Bd. Mareşal Averescu”, anunţă primarul Capitalei.

Potrivit lui Nicuşor Dan, Compania Municipală Energetica Servicii a înlocuit conductele vechi de peste 40 de ani cu unele noi, preizolate şi dotate cu senzori de detecţie a avariilor.

”Angajaţii companiei lucrează în condiţii dificile, într-o galerie de termoficare îngustă, plină de deşeuri, cu o configuraţie tehnică cu grad maxim de dificultate. Lucrarea face parte din Obiectivul 4 – Magistrala II-III Grozăveşti, cu o lungime totală de 11 km, din care au fost modernizate până în prezent conducte pe o lungime de peste 7 km”, precizează primarul.

Editor : I.CCiteste articol integral

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”
Sursa:

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest articles

Primul semn care te avertizează că ți se va face rău din cauza căldurii

Primul semn care indică că ți se va face rău din cauza căldurii este senzația...

Dezvăluirea Făcută De Radu Vâlcan înainte De începerea Sezonului 8 „Insula Iubirii”. „Sunteți Nebuni Dacă Așa Credeți”

Radu se bucură de cele mai frumoase locuri de pe insulă, creând amintiri...

În Cabinetul Oval, Biden subliniază unitatea după tentativa de asasinat împotriva lui Trump

Președintele SUA, Joe Biden, a folosit scena formală a biroului oval de la Casa...

More like this