AcasăMondenSerghei Mizil și-a deschis inima! Cum i-a schimbat cea de-a doua soție...

Serghei Mizil și-a deschis inima! Cum i-a schimbat cea de-a doua soție viața! Afaceristul povestește ce i-a spus Cora, la scurt timp după ce s-au căsătorit: “Linia ta duce la penitenciar”

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Serghei Mizil a făcut dezvăluiri în premieră la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Afaceristul a spus lucrurilor pe nume și a povestit cum i-a schimbat Cora, cea de-a doua soție, viața!

Serghei Mizil nu mai are nevoie de nicio prezentare! Unul dintre cele mai cunoscute nume din România atât în online, cât și pe micul ecran, afaceristul a cucerit întotdeauna prin carisma și mai ales prin simțul umorului. Viața trăită de Serghei Mizil este demnă de un film și presărată de momente care mai de care mai controversate. Are o mulțime de povești ale tinereții alături de Nicu Ceaușescu, dar nu s-a cumințit nici după Revoluție.

Cea de-a doua soție, Cora, a fost însă femeia care a reușit să îl aducă pe linia de plutire, așa cum a spus și el, dar cum au afirmat și apropiați ai săi în repetate rânduri.

Până la frumoasa poveste de dragoste alături de Cora, Serghei Mizil a mai fost căsătorit o dată, relație în urma căreia a venit pe lume fiica sa cea mare. De prima soție s-a despărțit, însă tot cu ea s-a și însurat a doua oară. Invitat la “40 de Întrebări cu Denise Rifai”, celebrul afacerist a vorbit despre femeile din viața lui!

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Serghei Mizil, invitat la 40 de Întrebări cu Denise Rifai

[Sursa foto: Captură YouTube]

Serghei Mizil povestește cum a ajuns să se căsătorească a doua oară cu prima soție

Sinceră și direct ca întotdeauna, Serghei Mizil nu s-a ascuns nicio clipă atunci când a venit vorba de prima soție. Din primul mariaj, afaceristul o are pe fiica cea mare, Smaranda. Adesea a glumit pe seama momentului în care s-a însurat pentru întâia oară, a mărturisit că a și divorțat și s-a recăsătorit cu prima parteneră, așa că în platoul de la Kanal D, Denise Rifai i-a pus întrebarea roșie: Erați treaz când v-ați căsătorit cu prima soție a doua oară?

Citește și: Așa arată o vară în mare stil! Serghei Mizil ne-a dezvăluit unde își petrece vacanțele și care este locul său preferat din România: “Acolo mă simt cel mai bine”| EXCLUSIV

“Am vrut foarte mult copil. Vin dintr-o familie cu copii, cu mulți oameni la masă și am vrut copil. Am plecat de acasă și Smaranda a făcut temperatură, a trecut prin niște șocuri și mi-a spus doctorița că ar fi bine să mă întorc acasă.

M-am…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

SISTEMUL DE COLECTARE A AMBALAJEALOR DE LA RETURO CREȘTERE EXPONENȚIALĂ #stiri #ciolacu #guvern

Guvern, Marcel Ciolacu, Știri, Președinție, Klaus Iohannis, Știri pe Surse, Breaking News, Știri Acum,...

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar Citeste tot articolul Sursa...

More like this

SISTEMUL DE COLECTARE A AMBALAJEALOR DE LA RETURO CREȘTERE EXPONENȚIALĂ #stiri #ciolacu #guvern

Guvern, Marcel Ciolacu, Știri, Președinție, Klaus Iohannis, Știri pe Surse, Breaking News, Știri Acum,...

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar

Iasmina Hill a revenit în România alături de soțul milionar Citeste tot articolul Sursa...