AcasăMondenCine sunt Maria Covasa și Daniel Ungureanu de la Insula Iubirii 2024....

Cine sunt Maria Covasa și Daniel Ungureanu de la Insula Iubirii 2024. Cei doi formează un cuplu de cinci ani

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Cei doi îndrăgostiți au venit la Insula iubirii, sezonul 8, ca să își testeze relația.

Insula iubirii, sezonul 8, găzduită de Radu Vâlcan, pune în fața telespectatorilor cinci cupluri, care vor să își testeze relația cu orice preț.

Cine sunt Maria Covasa și Daniel Ungureanu de la Insula iubirii 2024

Maria și Daniel de la Insula iubirii 2024 au câte 26 de ani fiecare și sunt împreună de cinci ani. Ea este lucrător comercial, iar el tatuator.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Cuplu format din Maria și Andrei se confruntă cu probleme de încredere pe care speră să le rezolve o dată cu participarea la Insula iubirii, sezonul 8.

Concurentul de la Insula iubirii 2024 se declară un iubit gelos, care provoacă discuții în cuplu, dacă iubita sa privește pe altcineva pe stradă. Soluția de compromis a fost ca Maria să nu iasă singură din casă.

Daniel susține că a fost înșelat în relația anterioară și nu își mai dorește să mai treacă prin asta încă o dată, de aici i se trage și gelozia.

Citește și: „Da, este adevărat” Jador, vestea momentului despre el și Oana Ciocan, după ce s-a zvonit că vor deveni părinți! Ce se întâmplă, de fapt, între ei?!

Maria și Dani de la Insula iubirii

[Sursa foto: antena 1]

Maria Covasa și Daniel Ungureanu, despre participarea lor la Insula iubirii, sezonul 8

Cei doi concurenți au venit la Insula iubirii, sezonul 8, pentru ca el să se vindece de gelozie și să capete mai multă încredere în partenera sa.

Pe de altă parte, Maria este foarte curioasă să afle dacă iubitul ei se poate abține în timp ce o vede în prezența altor bărbați.

Daniel de la Insula Iubirii a mai spus că ar fi foarte rănit dacă relația cu Maria s-ar încheia pentru că nu poate sta fără ea nici două zile.

Tot el a afirmat că este foarte răzbunător și că în trecut, după certuri mari, a intrat în discuții cu alte fete, ca să o facă geloasă pe Maria.

Daniel se descrie ca fiind iubitor și afectuos, însă pe iubita sa o descrie ca fiind o persoană mai rece.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Decizia drastică luată în cazul…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest articles

Primul semn care te avertizează că ți se va face rău din cauza căldurii

Primul semn care indică că ți se va face rău din cauza căldurii este senzația...

Dezvăluirea Făcută De Radu Vâlcan înainte De începerea Sezonului 8 „Insula Iubirii”. „Sunteți Nebuni Dacă Așa Credeți”

Radu se bucură de cele mai frumoase locuri de pe insulă, creând amintiri...

În Cabinetul Oval, Biden subliniază unitatea după tentativa de asasinat împotriva lui Trump

Președintele SUA, Joe Biden, a folosit scena formală a biroului oval de la Casa...

More like this