AcasăÎn Româniamulte companii românești sunt amenințate de faliment, majorarea taxelor le-ar fi fatal

multe companii românești sunt amenințate de faliment, majorarea taxelor le-ar fi fatal

Published on

spot_imgspot_imgstiri romania

Potrivit specialiștilor care au întocmit studiul, măsurile fiscale introduse de la începutul anului au afectat cel mia mult activitatea firmelor de construcții, industrie comerț, dar și din agricultură. În intervalul urmărit, numărul insolventelor a crescut, iar o parte din majorări au fost transferate în prețurile finale, fie că vorbim de alimente și produse de primă necesitate sau pe prețul locuințelor.

În acest context, previzibila majorare a unor taxe, începând cu 2025, le-ar putea fi fatala unor companii din aceste domenii sensibile, potrivit Realitatea Plus.

Pe de altă parte, guvernul este presat de instituții financiare internaționale precum FMI și Banca Mondială să ia măsuri urgente pentru menținerea sub control a deficitului bugetar, iar majorarea unor taxe este indicată drept cea mai eficientă variantă.

Comisia Europeană: Măsurile adoptate sunt insuficiente! Lista TAXELOR care ar putea fi introduse de anul viitor

Executivul ar trebui să prezinte, până în octombrie, lista noilor măsuri fiscale pe care ar urm să le implementeze de la începutul anului 2025.

Taxele ar putea crește din nou anul acesta! Avertismentul dur al unui fost premier pentru româniCiteste articol integral

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”
Sursa:

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest articles

More like this